Brasilien – för bra för att ignorera…

8 juni, 2010

Alves_brasil.jpgNår Daniel Alves och hans Brasilien ända fram?

Brasilien har länge ansetts som världens bästa fotbollslandslag. De är laget man måste slå för att vinna VM och det känns som om det kommer att gälla i år igen. Med förbundskapten Dunga på bänken så har Brasilien ångat fram som en maskin under kvalen. De vann match efter match och de ”surfar” till Sydafrika på en mycket kraftfull framgångsvåg. Dunga har lyckats skapa ett brasilianskt lag som både är starkt bakåt och med en mycket lyckad front. Det här kan man också se på deras nuvarande VM-odds 5,50.

Under sin tid som manager för Brasilien så har Dunga inte varit rädd för de tuffa besluten. Det ser man tydligt om man tittar på det faktum att han lämnat Ronaldinho hemma. Han kände att Ronaldinho inte passade in i laget och har istället satsat på andra spelare. Brasiliens fokus i Sydafrika kommer att ligga på Luis Fabiano från Sevilla som troligtvis kommer att spela ensam på topp. Om Brasilien går långt i turneringen, som de i princip alltid gör, finns det ett bra värde i spelet på Luis Fabiano som vinnare av skytteligan. Det spelet går att hitta till ca 13 gånger insatsen hos Betfair. Med lagkamrater som Robinho och Kaka på planen så bör han åtminstone få en hel del lägen…

Brasiliens VM-odds fick en rejäl skjuts av Kakas återkomst. Han har kämpat med en skada i flera veckors tid. Om han spelar på topp så kan Brasilien ha en chans att vinna VM för första gången sedan 2002.

Fler artiklar om VM i fotboll

Relaterat


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.