Brasilien-Holland: Inför kvartsfinalmötet

Brasilien är favorit till VM-guldet hos spelbolagen och givetvis också i den här matchen. Laget imponerade stort i sin kvartsfinal senast då man slog Mexiko med klara 3-0. Luis Fabiano ser riktigt het ut och har nu gjort tre mål i turneringen och skuggar med det Gonzalo Higuain i Argentina som just nu leder skytteligan med fyra fullträffar. I laguppställningen saknas mittfältaren och tvåmålsskytten Elano som är skadad. Dessutom är Ramires avstängd efter två gula kort.

Arjen Robben spelade från start för första gången i turneringen i Hollands kvartsfinalvinst mot Slovakien. Och det kunde inte ha börjat bättre. Robben gjorde matchens första mål efter inbrytning från högerkanten och ett avslut med fin precision vid målvaktens högra stolpe. Robben är en viktig kugge i laget och bidrar med sin snabbhet mycket till holländarnas anfallsspel.

HOLLAND-BRASILIEN
Bäst odds just nu
1: 4,50 @ bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)
X: 3,38 @ betfair (Nya kunder får 300 kr i gratisspel)
2: 1,98 @ unibet (1200 kr i bonus till nya kunder)

Vårt speltips: Vi kan inte spela mot Brasilien och vi tror att de kommer vinna även idag. Holland är bra – det är ingen tvekan om det – men Dunga har i grunden ett starkare lag och vi tror att det kommer ge utdelning. Vårt speltips blir alltså tvåan i den här matchen

Läs också:


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?