Uruguay-Ghana: Speltips inför kvartsfinalen

1 juli, 2010

Det här känns som en vidöppen historia mellan två lag som nog inte många hade trott skulle göra upp om en semifinalplats i VM. Lottningen har varit gynnsam för de här båda lagen som hamnade på samma fjärdedel som USA och Japan, vilket innebär att deras väg mot semifinal inte korsas av något av de etablerade storlagen.


Vi listar spelbolagens bästa VM-erbjudanden!


Ghana är hemmakontinentens sista hopp. Laget avgjorde i förlängningen mot USA och lär ha stort självförtroende om de skulle hamna i samma situation igen. Ghana saknar ett antal spelare i kvartsfinalen, bland annat målskytten från USA-matchen, Prince Boateng. Uruguay bygger mycket av sitt spel kring lagkapeten och storskytten Diego Forlan som till vardags lirar i Atletico Madrid. Forlan är en striker av absolut världsklass och nyckeln till framgång för sydamerikanerna i den här matchen.

URUGUAY-GHANA
Bäst odds just nu
1: 2,15 @ unibet (1200 kr i bonus till nya kunder)
X: 3,20 @ bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)
2: 4,15 @ bet24 (500 kr i bonus till nya kunder)

Vårt speltips: Vi ser som sagt det här som en öppen match som egentligen kan sluta hur som helst. Därför ser vi ingen anledning att spela något annat än marknadens högsta odds, alltså tvåan som för närvarande står i 4,15 hos bet24.

Missa inte heller våra tankar kring kvartsfinalen mellan Brasilien och Holland.

Fredagens spelschema i VM
Brasilien-Holland, SVT 16.00
Uruguay-Ghana, TV4 20.30


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.