Uruguay-Ghana: Speltips inför kvartsfinalen

Det här känns som en vidöppen historia mellan två lag som nog inte många hade trott skulle göra upp om en semifinalplats i VM. Lottningen har varit gynnsam för de här båda lagen som hamnade på samma fjärdedel som USA och Japan, vilket innebär att deras väg mot semifinal inte korsas av något av de etablerade storlagen.


Vi listar spelbolagens bästa VM-erbjudanden!


Ghana är hemmakontinentens sista hopp. Laget avgjorde i förlängningen mot USA och lär ha stort självförtroende om de skulle hamna i samma situation igen. Ghana saknar ett antal spelare i kvartsfinalen, bland annat målskytten från USA-matchen, Prince Boateng. Uruguay bygger mycket av sitt spel kring lagkapeten och storskytten Diego Forlan som till vardags lirar i Atletico Madrid. Forlan är en striker av absolut världsklass och nyckeln till framgång för sydamerikanerna i den här matchen.

URUGUAY-GHANA
Bäst odds just nu
1: 2,15 @ unibet (1200 kr i bonus till nya kunder)
X: 3,20 @ bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)
2: 4,15 @ bet24 (500 kr i bonus till nya kunder)

Vårt speltips: Vi ser som sagt det här som en öppen match som egentligen kan sluta hur som helst. Därför ser vi ingen anledning att spela något annat än marknadens högsta odds, alltså tvåan som för närvarande står i 4,15 hos bet24.

Missa inte heller våra tankar kring kvartsfinalen mellan Brasilien och Holland.

Fredagens spelschema i VM
Brasilien-Holland, SVT 16.00
Uruguay-Ghana, TV4 20.30


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?