Premier league: Kanaler och tider för helgens omgång

23 september, 2010

Vi har väntat hela veckan och nu är det äntligen dags igen. Premier League är tillbaka och vi rivstartar redan på lördag kl. 13.40 med tungviktstmötet mellan Manchester City-Chelsea. Chelsea har fem raka segrar och imponerande målskillnaden 21-1. Har City något att hämta här?

Lördag 25 september


13.40
Manchester City-Chelsea, kanal: Viasat Fotboll/Sport HD

15.55
Liverpool-Sunderland, kanal: TV10
West Ham-Tottenham
, kanal: Viasat Fotboll
Arsenal-West Bromwich, kanal: Viasat Sport
Fulham-Everton, kanal: Viasat Sport HD
Birmingham-Wigan, kanal: Viasat PL Xtra 1
Blackpool-Blackburn, kanal: Viasat PL Xtra 2

Annons

Spela på Premier League hos Unibet
Alla nya kunder får 120 procent i insättningsbonus. Sätt in 500 kr, så får du 600 kr av Unibet = 1100 kr att spela för! Dessutom får du fri tillgång till Unibet-TV som varje vecka livestreamar massor av sport!
Klicka här för att registrera dig som medlem

Söndag 26 september


12.55
Bolton-Manchester United, kanal: Viasat Fotboll/Sport HD

15.00
Wolverhampton-Aston Villa, kanal: Viasat Fotboll/Sport HD

17.05
Newcastle-Stoke, kanal: Viasat Fotboll/Sport HD

Vill du följa Premier League? Då rekommenderar vi ett abonnemang hos Viasat som sänder samtliga matcher under hela säsongen.

Läs också:


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.