Barcelona och Leksand blir onsdagens giv

21 januari, 2009

Dagens spel blir en mixad dubbel med allsvensk hockey och spanska cupen. Leksand åker till Umeå för bortamatch mot Björklöven, en uppgift som känns i allra högsta grad mänsklig. Leksand bör ta detta – de är trots allt allsvenskans bästa hockeylag, även om de haft några ordentliga bottennapp under säsongen. Vi får verkligen hoppas att Leksand tar steget upp i Elitserien i år – det är där de hör hemma. Enligt AB har de några intressanta nyförvärv på gång.

Vinstmaskinen Barcelona möter Espanyol på bortaplan i spanska cupen. Barca är inne i en makalös svit och de bör mala sönder hemmalaget, även om de ställer över några av storstjärnorna.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Kul också att Viktor Elm verkar ha fått en riktig drömstart i Heerenveen. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Om vi ska ha ett slagkraftigt svenskt landslag i fotboll krävs att vi har många spelare ute i bra ligor i Europa – och att de får speltid.

Alltså:
Björklöven-Leksand, 2
Espanyol-Barcelona, 2
Odds: 2,56, insats: 20 kr.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous januari 21, 2009 kl. 18:35

Ser onekligen intressant ut. Fundrar på att rygga detta spel. Björklöven kan möjligen överraska men som du säger bör Leksand klara av att vinna.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.