Skellefteå svek – nu hoppas vi på Villa och Man United

27 januari, 2009

Färjestad gjorde 1-0 efter två minuter – sen blev det inga fler mål. Snopet för många vill jag lova. I princip varenda spelbloggare jag känner till har rekat Skellefteå, i och för sig mycket på grund av det fina oddset. Jag var ju inne på i mitt förra inlägg att man inte skulle räkna bort Färjestad…och spelbolagen gjorde nog fina affärer på den matchen. Övriga matcher i kvällens omgång slutade med segrar för Luleå (4-2 mot Frölunda) och Timrå (3-2 mot Rögle).

Däremot ser det bättre ut för min Premier League-dubbel. United leder med 2-0 i halvlek och Aston Villa leder med 1-0 efter mål av nyförvärvet och forne landslagsmannen Emile Heskey.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Vi hoppas att dubbeln håller – i så fall blir dagen ett nollsummespel med en vinst och en förlust.

Kul också att Sverige äntligen fick vinna i handbolls-VM…

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Toffe januari 27, 2009 kl. 22:41

Ronaldo gjorde precis 4-0 till United. Villa leder dock fortfarande bara med 1-0. Det blir en nervös väntan sista 10 minuterna…

Toffe januari 27, 2009 kl. 22:57

Aston Villa höll undan…puh

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.