En rövare på Real

7 februari, 2009

Jag fortsätter att lockas av de, i mina ögon, fina oddsen på handikappspelen. Real Madrid möter Racing Santander i kväll på hemmaplan och jag tänker faktiskt offra en slant på ett handikappspel på Real. Arjen Robben verkar ju vara tillbaka i gammalt gott slag och kanske gör Raul mål nummer 308 i Real-tröjan.

Har ni sett spelmatchen mellan Sandebäck, Glenn Strömberg och Magnus Norman förresten?

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Alltså:
Real Madrid(-1) – Racing Santander, 1
Odds: 2,50, insats: 20 kr.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Thomas februari 7, 2009 kl. 22:17

Grundregeln med Real, startar Guti ska man aldrig spela handikapp på Real men är inte Guti med är det bara att spela. Han drar ner tempot något så otroligt och försvårar hela det offensiva spelet.

Eklund februari 7, 2009 kl. 22:27

Som sagt är Real ett typiskt 1 – 0-lag. Tur för dig att Everton gick in. Sochaux leder i nuläget med 2 – 1 med tjugo kvar.

Vilken tråkig spelhelg. Inget riktigt roligt har man funnit!

Eklund februari 7, 2009 kl. 22:29

Kolla länken för tips, ni som lirar på nätet!!! (lade länken under ”Eklund”)

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →