I kväll puttar Färjestad ner Djurgården under strecket

19 februari, 2009

Många har sagt det före mig, jag har sagt det tidigare – och jag säger det igen. Elitseriehockeyn är otroligt svårtippad den här säsongen. Det känns som om alla kan slå alla och tittar man i tabellen så skiljer det inte så värst mycket poäng mellan toppen och botten. Sandebäck har valt ut Brynäs som dagens säkra spel, men jag skulle nog vilja hävda att det inte existerar säkra matcher i årets elitserie. Däremot har den som har känsla för dagsform och järnkoll på skador och annat väldigt fina möjligheter att hitta bra odds. Här kommer mitt elitserietips inför kvällen…

Förstaplatsen i elitserien ger seriesegrarna tre miljoner kronor. Färjestad leder serien och jag tror att de tänker behålla den platsen ett tag till. Kvällens motståndare Djurgården är knapp favorit oddsmässigt, men jag tror som sagt att FBK drar det längsta strået i kväll. Motivationen lär dock inte saknas hos DIF som i allra högsta grad är inblandade i striden om den sista slutspelsplatsen, därav det fina oddset på Färjestad.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Alltså:
Djurgården-Färjestad, 2
Odds: 2,50, insats: 20 kr.

Mode för killar | Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →