Mina söndagsidéer

8 februari, 2009

Gårdagens spel gav ett knappt plusresultat och här kommer nu dagens spelidéer. Jag kommer att bjuda på ett singelspel men jag tänker börja med en söndagstrippel till lite drygt fyra gånger insatsen. Manchester United hör just nu till de tre bästa lagen i världen och jag har mycket svårt att se att de skulle tappa poäng mot West Ham idag. Jag tycker till och med 1,65 som tvåan ger känns ganska generös. Jag tänker också ge Juventus mitt förtroende, trots missödet senast i ligan (eller kanske just därför). De kommer att vinna dagens drabbning mot Catania – det är jag säker på. Jag kompletterar trippeln med ett spel på Tyskland som utan större problem borde avfärda Slovenien i hockeyns OS-kval. Som vanligt vill jag tillägga att tripplar alltid är chansningar, även om varje enskilt spelobjekt känns säkert.

Även i mitt singelspel tänker jag spela ett av europas storlag på bortaplan. Jag talar om Kim Källströms Lyon som möter Nice på bortaplan. ”Dubbla degen” känns helt OK där.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Kolla även in Aftonbladets tips idag. Bland annat känns draget att lira tvåa på Genoa mot Roma lite småintressant…

Sen för er som gillar att spela på B-lagsturneringar så är det ju dags för tre kronor i kväll igen. I dag är det finnarna som står för motståndet.

Alltså:
West Ham-Manchester United, 2
Catania-Juventus, 2
Tyskland-Slovenien, 1
Odds: 4,12, insats: 20 kr.

Nice-Lyon, 2
Odds: 2,05, insats: 20 kr.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Toffe februari 8, 2009 kl. 17:17

Juventus avgjorde på övertid. Iaquinta gjorde mål i elfte minuten och blev utvisad i tolfte. Nån som såg matchen och kan klargöra vad som hände?

Nu hoppas jag på samma flyt med United och Tyskland…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →