Mina söndagsidéer

Gårdagens spel gav ett knappt plusresultat och här kommer nu dagens spelidéer. Jag kommer att bjuda på ett singelspel men jag tänker börja med en söndagstrippel till lite drygt fyra gånger insatsen. Manchester United hör just nu till de tre bästa lagen i världen och jag har mycket svårt att se att de skulle tappa poäng mot West Ham idag. Jag tycker till och med 1,65 som tvåan ger känns ganska generös. Jag tänker också ge Juventus mitt förtroende, trots missödet senast i ligan (eller kanske just därför). De kommer att vinna dagens drabbning mot Catania – det är jag säker på. Jag kompletterar trippeln med ett spel på Tyskland som utan större problem borde avfärda Slovenien i hockeyns OS-kval. Som vanligt vill jag tillägga att tripplar alltid är chansningar, även om varje enskilt spelobjekt känns säkert.

Även i mitt singelspel tänker jag spela ett av europas storlag på bortaplan. Jag talar om Kim Källströms Lyon som möter Nice på bortaplan. ”Dubbla degen” känns helt OK där.

Kolla även in Aftonbladets tips idag. Bland annat känns draget att lira tvåa på Genoa mot Roma lite småintressant…

Sen för er som gillar att spela på B-lagsturneringar så är det ju dags för tre kronor i kväll igen. I dag är det finnarna som står för motståndet.

Alltså:
West Ham-Manchester United, 2
Catania-Juventus, 2
Tyskland-Slovenien, 1
Odds: 4,12, insats: 20 kr.

Nice-Lyon, 2
Odds: 2,05, insats: 20 kr.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Ett svar till ”Mina söndagsidéer”

  1. Profilbild för Toffe
    Toffe

    Juventus avgjorde på övertid. Iaquinta gjorde mål i elfte minuten och blev utvisad i tolfte. Nån som såg matchen och kan klargöra vad som hände?

    Nu hoppas jag på samma flyt med United och Tyskland…