Dåligt utbud – då avstår jag

25 mars, 2009

Hittar man inget spel som känns bra, då ska man avstå. Just en sån dag är det idag. Jag sparar mina slantar till i morgon och återkommer då med minst ett spel.

Det enda som händer av intresse idag är semifinalerna i hockeyslutspelet. Hv71 spelar jag av princip inte på (spela aldrig på era favoritlag) och Färjestad till 1,25 känns oddsmässigt tråkigt. Inte ens handicapspelet till ca 1,35 lockar. Den chansvillige kan ju slänga in en slant på Skellefteå till en bra bit över tio gånger pengarna (men hoppas inte för mycket på utdelning…). Sandebäck har utsett Frölunda till ”dagens drag” i Aftonbladet. Jag hoppas vid gudarna att han har fel.

Gårdagens spel sprack med knapp marginal då Örebro tappade en 2-0-ledning i sista perioden mot bottenlaget Asplöven. Som spelare måste man vara beredd på att sånt händer och just detta kunde rimligtvis inte förutses. Vi tar nya tag och är tillbaka i morgon med nya spel!
***
Jag vill också ytterligare en gång påminna om att spelkanalen.com finns på Facebook. Alla ni som ansluter er som ”fans” räknar jag som VIP-kunder och ni kan räkna med att få lite specialbehandling framöver.

Mode för killar | Sök bland 1000-tals annonser | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Anton mars 25, 2009 kl. 14:38

Kika gärna in på;

http://www.spelaspel.se/nyheter/speltips/

Rekar mina spel där, lägg gärna till en länk dit i din blogg! Kikar dagligen in på din blogg och gillar vad jag ser! ^^

/Anton Blixt

Toffe mars 25, 2009 kl. 19:28

Hej Anton!

Kul att du gillar bloggen! Jag har faktiskt redan en länk till spelaspel.se under rubriken partners/bloggar jag följer.

Ha det bra!

Anton mars 26, 2009 kl. 00:10

Okej, perfekt! 🙂 Kika gärna in dagligen för att ta del av mina tips.

God spellycka!

/Blixt

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →