Dåligt utbud – då avstår jag

Hittar man inget spel som känns bra, då ska man avstå. Just en sån dag är det idag. Jag sparar mina slantar till i morgon och återkommer då med minst ett spel.

Det enda som händer av intresse idag är semifinalerna i hockeyslutspelet. Hv71 spelar jag av princip inte på (spela aldrig på era favoritlag) och Färjestad till 1,25 känns oddsmässigt tråkigt. Inte ens handicapspelet till ca 1,35 lockar. Den chansvillige kan ju slänga in en slant på Skellefteå till en bra bit över tio gånger pengarna (men hoppas inte för mycket på utdelning…). Sandebäck har utsett Frölunda till ”dagens drag” i Aftonbladet. Jag hoppas vid gudarna att han har fel.

Gårdagens spel sprack med knapp marginal då Örebro tappade en 2-0-ledning i sista perioden mot bottenlaget Asplöven. Som spelare måste man vara beredd på att sånt händer och just detta kunde rimligtvis inte förutses. Vi tar nya tag och är tillbaka i morgon med nya spel!
***
Jag vill också ytterligare en gång påminna om att spelkanalen.com finns på Facebook. Alla ni som ansluter er som ”fans” räknar jag som VIP-kunder och ni kan räkna med att få lite specialbehandling framöver.

Mode för killar | Sök bland 1000-tals annonser | Skicka gratis SMS via datorn

3 svar till ”Dåligt utbud – då avstår jag”

 1. Profilbild för Anton
  Anton

  Kika gärna in på;

  http://www.spelaspel.se/nyheter/speltips/

  Rekar mina spel där, lägg gärna till en länk dit i din blogg! Kikar dagligen in på din blogg och gillar vad jag ser! ^^

  /Anton Blixt

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Hej Anton!

  Kul att du gillar bloggen! Jag har faktiskt redan en länk till spelaspel.se under rubriken partners/bloggar jag följer.

  Ha det bra!

 3. Profilbild för Anton
  Anton

  Okej, perfekt! 🙂 Kika gärna in dagligen för att ta del av mina tips.

  God spellycka!

  /Blixt