En VM-kvaldubbel

28 mars, 2009

Gårdagens trippel satt klockrent och återigen noterar jag nytt all time high för spelfonden med 555 kr.

Jag utlovade ju ett tips på dagens VM-kvalmatcher tidigare i veckan och nu är det dags. Jag tänker lira en dubbel där jag tror på världsmästarna Italien som det säkra kortet. Oddshöjaren i den här dubbeln blir Ungern som jag värderar som ett bättre lag än Albanien. Albanerna är dock flera klasser bättre än för några år sedan och hemma i Tirana har de tagit flera fina skalper, och i senaste rundan fick de med sig en poäng på bortaplan mot självaste Portugal. Ungern känns ändå, som sagt var, som det bättre laget och oddset (2,60) gör att det känns som ett riktigt bra spel. Även Sandebäck lirar på kvalmatcherna idag. Han tror på Danmark mot Malta till 1,16. Vågat…

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Snart är det dags för HV att ta en finalplats. När det är avklarat ska jag bänka mig framför TV:n och se den högintressanta matchen mellan Sverige och Portugal. Det verkar ju bli en lite annorlunda startelva mot vad man är van vid.

***
Jag fortsätter att påminna om att ni som ansluter er som ”fans” till spelkanalen.com på Facebook kommer att betraktas som VIP-kunder och ni kan förvänta er specialbehandling från min sida.

Alltså:
Albanien-Ungern, 2
Montenegro-Italien, 2
Odds: 4,37, insats: 20 kr

Sök bland 1000-tals annonser |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".
 • Anonymous

  Vilken kanal visas matchen på?

 • Toffe

  Jag tror den går på femman (hockeyn alltså). Sverige-Portugal visas på tv6.

 • Anonymous

  Dock så hade du ju kunnat komplettera med Danmark och spelat en trippel till oddset ca 5,02. För att Danmark inte vinner mot Malta finns inte och då tycker jag att 1.16 är ett riktigt generöst odds, som är bra att använda som oddshöjare.

 • Danne

  Dagens bästa spel hittar vi i Afrika.

  Handicappspel på Egypten och Elfenbenskusten hemma mot Zambia respektive Malawi till dubbeloddset 2,91 är riktigt bra!

  http://leikunbets.blogspot.com/

 • Toffe

  Ärligt talat så har jag väldigt dålig koll på afrikansk fotboll. Men du har säkert rätt.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.