En VM-kvaldubbel

Gårdagens trippel satt klockrent och återigen noterar jag nytt all time high för spelfonden med 555 kr.

Jag utlovade ju ett tips på dagens VM-kvalmatcher tidigare i veckan och nu är det dags. Jag tänker lira en dubbel där jag tror på världsmästarna Italien som det säkra kortet. Oddshöjaren i den här dubbeln blir Ungern som jag värderar som ett bättre lag än Albanien. Albanerna är dock flera klasser bättre än för några år sedan och hemma i Tirana har de tagit flera fina skalper, och i senaste rundan fick de med sig en poäng på bortaplan mot självaste Portugal. Ungern känns ändå, som sagt var, som det bättre laget och oddset (2,60) gör att det känns som ett riktigt bra spel. Även Sandebäck lirar på kvalmatcherna idag. Han tror på Danmark mot Malta till 1,16. Vågat…

Snart är det dags för HV att ta en finalplats. När det är avklarat ska jag bänka mig framför TV:n och se den högintressanta matchen mellan Sverige och Portugal. Det verkar ju bli en lite annorlunda startelva mot vad man är van vid.

***
Jag fortsätter att påminna om att ni som ansluter er som ”fans” till spelkanalen.com på Facebook kommer att betraktas som VIP-kunder och ni kan förvänta er specialbehandling från min sida.

Alltså:
Albanien-Ungern, 2
Montenegro-Italien, 2
Odds: 4,37, insats: 20 kr

Sök bland 1000-tals annonser |

5 svar till ”En VM-kvaldubbel”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Vilken kanal visas matchen på?

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Jag tror den går på femman (hockeyn alltså). Sverige-Portugal visas på tv6.

 3. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Dock så hade du ju kunnat komplettera med Danmark och spelat en trippel till oddset ca 5,02. För att Danmark inte vinner mot Malta finns inte och då tycker jag att 1.16 är ett riktigt generöst odds, som är bra att använda som oddshöjare.

 4. Profilbild för Danne
  Danne

  Dagens bästa spel hittar vi i Afrika.

  Handicappspel på Egypten och Elfenbenskusten hemma mot Zambia respektive Malawi till dubbeloddset 2,91 är riktigt bra!

  http://leikunbets.blogspot.com/

 5. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Ärligt talat så har jag väldigt dålig koll på afrikansk fotboll. Men du har säkert rätt.