En VM-kvaldubbel

28 mars, 2009

Gårdagens trippel satt klockrent och återigen noterar jag nytt all time high för spelfonden med 555 kr.

Jag utlovade ju ett tips på dagens VM-kvalmatcher tidigare i veckan och nu är det dags. Jag tänker lira en dubbel där jag tror på världsmästarna Italien som det säkra kortet. Oddshöjaren i den här dubbeln blir Ungern som jag värderar som ett bättre lag än Albanien. Albanerna är dock flera klasser bättre än för några år sedan och hemma i Tirana har de tagit flera fina skalper, och i senaste rundan fick de med sig en poäng på bortaplan mot självaste Portugal. Ungern känns ändå, som sagt var, som det bättre laget och oddset (2,60) gör att det känns som ett riktigt bra spel. Även Sandebäck lirar på kvalmatcherna idag. Han tror på Danmark mot Malta till 1,16. Vågat…

Snart är det dags för HV att ta en finalplats. När det är avklarat ska jag bänka mig framför TV:n och se den högintressanta matchen mellan Sverige och Portugal. Det verkar ju bli en lite annorlunda startelva mot vad man är van vid.

***
Jag fortsätter att påminna om att ni som ansluter er som ”fans” till spelkanalen.com på Facebook kommer att betraktas som VIP-kunder och ni kan förvänta er specialbehandling från min sida.

Alltså:
Albanien-Ungern, 2
Montenegro-Italien, 2
Odds: 4,37, insats: 20 kr

Sök bland 1000-tals annonser |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments }

Anonymous mars 28, 2009 kl. 15:10

Vilken kanal visas matchen på?

Toffe mars 28, 2009 kl. 15:20

Jag tror den går på femman (hockeyn alltså). Sverige-Portugal visas på tv6.

Anonymous mars 28, 2009 kl. 17:42

Dock så hade du ju kunnat komplettera med Danmark och spelat en trippel till oddset ca 5,02. För att Danmark inte vinner mot Malta finns inte och då tycker jag att 1.16 är ett riktigt generöst odds, som är bra att använda som oddshöjare.

Danne mars 29, 2009 kl. 13:43

Dagens bästa spel hittar vi i Afrika.

Handicappspel på Egypten och Elfenbenskusten hemma mot Zambia respektive Malawi till dubbeloddset 2,91 är riktigt bra!

http://leikunbets.blogspot.com/

Toffe mars 29, 2009 kl. 18:57

Ärligt talat så har jag väldigt dålig koll på afrikansk fotboll. Men du har säkert rätt.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.