Bayern München vinner idag

18 april, 2009

Jürgen Klinsmann hänger löst i Bayern München efter storförlusterna mot Barcelona och Wolfsburg. I dag ställs hans manskap mot Armina Bielefeld, ett lag som kämpar kring nedflyttningsstrecket. Jag tror det blir en perfekt uppgift för Bayern, som i returmötet mot Barca visade att man faktiskt är ett världslag. Tvåan till 1,50 känns säker.

Jag tänker också (som vanligt…) ge mitt förtroende till la liga-giganterna Real Madrid och Barcelona. Jag spelar dem i en dubbel, dock utan handikapp den här gången.
Dagens utbud är riktigt, riktigt bra och jag skulle kunna leverera ytterligare några. Vilka är era bästa spel idag? Kommentera! Sandebäck spelar på Aston Villa som radat upp förluster den senaste tiden. Vad tror ni om det?
Alltså:
Armina Bielefeld-Bayern München, 2
Odds: 1,50, insats: 40 kr @ bet365.com

Getafe-Barcelona, 2
Recreativio de Huelva-Real Madrid, 2
Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments… read them below or add one }

Patrik Anderses april 18, 2009 kl. 15:32

Malaga tar ikväll emot Mallorca som saknar 3 ordinarie man till denna match. Malaga har grym form för tillfället, laget vann senast borta mot självaste villereal. Bör vinna hemma till ca 2ggr instasen.

Svara

Toffe april 18, 2009 kl. 19:03

Bayern München vann med 1-0.

Nu hoppas vi att både Real och Barca förlänger sina vinstsviter i la liga…

Svara

Toffe april 18, 2009 kl. 20:00

1-0 till Barca efter första halvlek. Målskytt Messi…

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.