Bayern München vinner idag

18 april, 2009

Jürgen Klinsmann hänger löst i Bayern München efter storförlusterna mot Barcelona och Wolfsburg. I dag ställs hans manskap mot Armina Bielefeld, ett lag som kämpar kring nedflyttningsstrecket. Jag tror det blir en perfekt uppgift för Bayern, som i returmötet mot Barca visade att man faktiskt är ett världslag. Tvåan till 1,50 känns säker.

Jag tänker också (som vanligt…) ge mitt förtroende till la liga-giganterna Real Madrid och Barcelona. Jag spelar dem i en dubbel, dock utan handikapp den här gången.
Dagens utbud är riktigt, riktigt bra och jag skulle kunna leverera ytterligare några. Vilka är era bästa spel idag? Kommentera! Sandebäck spelar på Aston Villa som radat upp förluster den senaste tiden. Vad tror ni om det?
Alltså:
Armina Bielefeld-Bayern München, 2
Odds: 1,50, insats: 40 kr @ bet365.com

Getafe-Barcelona, 2
Recreativio de Huelva-Real Madrid, 2
Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Patrik Anderses april 18, 2009 kl. 15:32

Malaga tar ikväll emot Mallorca som saknar 3 ordinarie man till denna match. Malaga har grym form för tillfället, laget vann senast borta mot självaste villereal. Bör vinna hemma till ca 2ggr instasen.

Toffe april 18, 2009 kl. 19:03

Bayern München vann med 1-0.

Nu hoppas vi att både Real och Barca förlänger sina vinstsviter i la liga…

Toffe april 18, 2009 kl. 20:00

1-0 till Barca efter första halvlek. Målskytt Messi…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.