Jag litar tungt på Real Madrid och Barcelona

3 april, 2009

Jag spelar stort på lördag när La Liga drar igång igen efter landslagsuppehållet. Jag satsar på att två bra lag vinner med minst två mål. Huntelaar har visat grym målform den senaste tiden och bör göra minst ett mål för sitt Real Madrid. Nykomlingen Málaga är egentligen inget dåligt lag alls, men frågan är om de har repat sig efter storförlusten mot Barcelona senast (6-0)? Jag tror inte det utan räknar med att lagmaskinen Real tar hem detta kanska klart.

Leo Messi bör vara rejält revanschsugen efter Argentinas 1-6-nederlag mot Bolivia i VM-kvalet och förhoppningsvis får Valladolid betala dyrt för det. Innan uppehållet släppte Valladolid in fyra bollar mot Sevilla och risken är överhängande att vi får uppleva ett liknande scenario på lördag.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Båda matcherna sänds på TV4 sport, kl. 20.00 respektive 22.00. Det blir en härlig kväll i TV-soffan.

Vinner ett av lagen med minst två mål så går mitt spel i princip jämt upp. Vinner däremot både Barca och Real med minst två mål inbringar det hela 323 sköna kronor till spelfonden. Jag sticker ut hakan och hävdar att så kommer ske…

Eventuellt dyker det upp ett fredagsspel framåt eftermiddagen. Jag ska som vanligt sätta mig och lusläsa oddslistorna och se om jag kan vaska fram några guldkorn ur dagens utbud. Fram tills dess – kolla Sandebäcks idéer.

Så var det då dags för Svennis att få sparken igen. Som vanligt är spelbolagen snabba på att släppa oddsen för var han hamnar härnäst. Manchester City ger i dagsläget ca 5 gånger insatsen…

***
Passa på att ansluta er som ”fans” till spelkanalen.com på Facebook under april. 1 maj kommer vi att lotta ut ett pris bland er som anslutit er.

Alltså:
Real Valladolid-Barcelona(-1), 2
Odds: 2,50, insats: 30 kr @ bet365.com

Málaga – Real Madrid(-1), 2
Odds: 3,10, insats: 30 kr @ bet365.com

Jag spelar även dessa två spel i en dubbel till oddset 7,75, med insats 20 kr.

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.