Jag litar tungt på Real Madrid och Barcelona

Jag spelar stort på lördag när La Liga drar igång igen efter landslagsuppehållet. Jag satsar på att två bra lag vinner med minst två mål. Huntelaar har visat grym målform den senaste tiden och bör göra minst ett mål för sitt Real Madrid. Nykomlingen Málaga är egentligen inget dåligt lag alls, men frågan är om de har repat sig efter storförlusten mot Barcelona senast (6-0)? Jag tror inte det utan räknar med att lagmaskinen Real tar hem detta kanska klart.

Leo Messi bör vara rejält revanschsugen efter Argentinas 1-6-nederlag mot Bolivia i VM-kvalet och förhoppningsvis får Valladolid betala dyrt för det. Innan uppehållet släppte Valladolid in fyra bollar mot Sevilla och risken är överhängande att vi får uppleva ett liknande scenario på lördag.

Båda matcherna sänds på TV4 sport, kl. 20.00 respektive 22.00. Det blir en härlig kväll i TV-soffan.

Vinner ett av lagen med minst två mål så går mitt spel i princip jämt upp. Vinner däremot både Barca och Real med minst två mål inbringar det hela 323 sköna kronor till spelfonden. Jag sticker ut hakan och hävdar att så kommer ske…

Eventuellt dyker det upp ett fredagsspel framåt eftermiddagen. Jag ska som vanligt sätta mig och lusläsa oddslistorna och se om jag kan vaska fram några guldkorn ur dagens utbud. Fram tills dess – kolla Sandebäcks idéer.

Så var det då dags för Svennis att få sparken igen. Som vanligt är spelbolagen snabba på att släppa oddsen för var han hamnar härnäst. Manchester City ger i dagsläget ca 5 gånger insatsen…

***
Passa på att ansluta er som ”fans” till spelkanalen.com på Facebook under april. 1 maj kommer vi att lotta ut ett pris bland er som anslutit er.

Alltså:
Real Valladolid-Barcelona(-1), 2
Odds: 2,50, insats: 30 kr @ bet365.com

Málaga – Real Madrid(-1), 2
Odds: 3,10, insats: 30 kr @ bet365.com

Jag spelar även dessa två spel i en dubbel till oddset 7,75, med insats 20 kr.

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |

8 svar till ”Jag litar tungt på Real Madrid och Barcelona”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Varför ska man följa dina spel när vinstprocenten är 40%? Innebär ju att jag kommer torska 60 spänn per hundring om jag följer dina spel

 2. Profilbild för john
  john

  ser lovande ut!

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @anonym: Det är helt och hållet upp till dig om du väljer att följa mina spel eller inte. Sen måste jag rätta dig lite. Vinstprocenten kan i praktiken vara 30 procent och ändå kan du gå plus. Du måste nämligen väga in oddsen oxå. Så att du kommer att ”torska 60 spänn per hundring” stämmer alltså inte.

  Sen som jag har nämnt tidigare är kanske totalstatistiken inte det du främst ska titta på efter som den även inkluderar min nybörjartid som spelare. Den finns med främst som en typ av ”konsumentinformation”. Kolla istället statistiken på den senaste hundringen. Den statistiken motsvarar på ett bättre sätt hur bra tips spelkanalen.com levererar just nu.

  @john: Instämmer 😉

 4. Profilbild för AllE
  AllE

  Till Anonym:

  din teori verkar inte stämma så särskilt bra då jag gått ca 600+ tack vare denna sidan på några få dagar.

  Till Toffe:
  Mycket intresanta spel. Ryggar helt klart 🙂

 5. Profilbild för Diljen
  Diljen

  Även jag spelar ett hcp på Barcelona ikväll. Tror framförallt att ligastimulansen, som numera finns när Real Madrid jagar, är positiv för Barcelona. Dessutom 6-0 i höstmötet där kontringar bäddade för segern.

 6. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Aj, aj. Både Barca och Real tog 1-0 segrar. Dagens resultat -80 kr svider; det måste jag erkänna. Men det är glömt i morgon och då kommer nya spelidéer.

 7. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  tunga insatser du kör me;)

 8. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @Anonym: Som jag har förklarat vid några tillfällen tidigare så är tanken med den här bloggen att få utgångsbeloppet 100 kronor att växa så mycket som möjligt. Kassan är i dagsläget ca 600 kronor och i det perspektivet är 80 kr en ganska betydande förlust.