Jag litar tungt på Real Madrid och Barcelona

3 april, 2009

Jag spelar stort på lördag när La Liga drar igång igen efter landslagsuppehållet. Jag satsar på att två bra lag vinner med minst två mål. Huntelaar har visat grym målform den senaste tiden och bör göra minst ett mål för sitt Real Madrid. Nykomlingen Málaga är egentligen inget dåligt lag alls, men frågan är om de har repat sig efter storförlusten mot Barcelona senast (6-0)? Jag tror inte det utan räknar med att lagmaskinen Real tar hem detta kanska klart.

Leo Messi bör vara rejält revanschsugen efter Argentinas 1-6-nederlag mot Bolivia i VM-kvalet och förhoppningsvis får Valladolid betala dyrt för det. Innan uppehållet släppte Valladolid in fyra bollar mot Sevilla och risken är överhängande att vi får uppleva ett liknande scenario på lördag.

Båda matcherna sänds på TV4 sport, kl. 20.00 respektive 22.00. Det blir en härlig kväll i TV-soffan.

Vinner ett av lagen med minst två mål så går mitt spel i princip jämt upp. Vinner däremot både Barca och Real med minst två mål inbringar det hela 323 sköna kronor till spelfonden. Jag sticker ut hakan och hävdar att så kommer ske…

Eventuellt dyker det upp ett fredagsspel framåt eftermiddagen. Jag ska som vanligt sätta mig och lusläsa oddslistorna och se om jag kan vaska fram några guldkorn ur dagens utbud. Fram tills dess – kolla Sandebäcks idéer.

Så var det då dags för Svennis att få sparken igen. Som vanligt är spelbolagen snabba på att släppa oddsen för var han hamnar härnäst. Manchester City ger i dagsläget ca 5 gånger insatsen…

***
Passa på att ansluta er som “fans” till spelkanalen.com på Facebook under april. 1 maj kommer vi att lotta ut ett pris bland er som anslutit er.

Alltså:
Real Valladolid-Barcelona(-1), 2
Odds: 2,50, insats: 30 kr @ bet365.com

Málaga – Real Madrid(-1), 2
Odds: 3,10, insats: 30 kr @ bet365.com

Jag spelar även dessa två spel i en dubbel till oddset 7,75, med insats 20 kr.

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 8 comments }

Anonymous april 3, 2009 kl. 10:39

Varför ska man följa dina spel när vinstprocenten är 40%? Innebär ju att jag kommer torska 60 spänn per hundring om jag följer dina spel

john april 3, 2009 kl. 16:33

ser lovande ut!

Toffe april 4, 2009 kl. 05:48

@anonym: Det är helt och hållet upp till dig om du väljer att följa mina spel eller inte. Sen måste jag rätta dig lite. Vinstprocenten kan i praktiken vara 30 procent och ändå kan du gå plus. Du måste nämligen väga in oddsen oxå. Så att du kommer att “torska 60 spänn per hundring” stämmer alltså inte.

Sen som jag har nämnt tidigare är kanske totalstatistiken inte det du främst ska titta på efter som den även inkluderar min nybörjartid som spelare. Den finns med främst som en typ av “konsumentinformation”. Kolla istället statistiken på den senaste hundringen. Den statistiken motsvarar på ett bättre sätt hur bra tips spelkanalen.com levererar just nu.

@john: Instämmer 😉

AllE april 4, 2009 kl. 13:17

Till Anonym:

din teori verkar inte stämma så särskilt bra då jag gått ca 600+ tack vare denna sidan på några få dagar.

Till Toffe:
Mycket intresanta spel. Ryggar helt klart 🙂

Diljen april 4, 2009 kl. 14:31

Även jag spelar ett hcp på Barcelona ikväll. Tror framförallt att ligastimulansen, som numera finns när Real Madrid jagar, är positiv för Barcelona. Dessutom 6-0 i höstmötet där kontringar bäddade för segern.

Toffe april 4, 2009 kl. 23:04

Aj, aj. Både Barca och Real tog 1-0 segrar. Dagens resultat -80 kr svider; det måste jag erkänna. Men det är glömt i morgon och då kommer nya spelidéer.

Anonymous april 6, 2009 kl. 01:06

tunga insatser du kör me;)

Toffe april 6, 2009 kl. 07:35

@Anonym: Som jag har förklarat vid några tillfällen tidigare så är tanken med den här bloggen att få utgångsbeloppet 100 kronor att växa så mycket som möjligt. Kassan är i dagsläget ca 600 kronor och i det perspektivet är 80 kr en ganska betydande förlust.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.