Lexioes till över tre gånger pengarna

20 april, 2009

Dagens andra spel blir i den portugisiska ligan där jag har hittat ett singelspel som ger över tre gånger pengarna. Jag tänker ge mitt förtroende till sjätteplacerade Lexioes som möter Naval som parkerar på en tolfteplats i ligan. Lexioes har radat upp förluster den senaste tiden, men i förra omgången lyckades man ta en 1-0-seger mot tabelljumbon Rio Ave. Förhoppningsvis vände den dåliga trenden där och jag tror att Naval kan vara en passande uppgift för Lexioes i kväll.

Jag ska erkänna att jag inte är direkt påläst inför den här matchen när det gäller skador/avstängningar osv, men det fina oddset gör att jag ändå inte tvekar att lägga detta spel.
Inför kvällen hoppas vi alltså på Helsingborg och Lexioes. I övrigt har vi en härlig allsvensk kväll med derbymatcher både i Stockholm (DIFHIF) och i Göteborg (ÖISIFK).

***
Bidragen i T-shirttävlingen har börjat strömma in. Kul!
Alltså:
Naval-Lexioes, 2
Odds: 3,40, insats: 30 kr

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment… read it below or add one }

teamprofit april 20, 2009 kl. 22:39

Gick ju inte så bra i Portugal där tyvärr. Själv körde jag ett underspel och det gick ju bra trots oroväckande tidigt 1-0.

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.