Lexioes till över tre gånger pengarna

Dagens andra spel blir i den portugisiska ligan där jag har hittat ett singelspel som ger över tre gånger pengarna. Jag tänker ge mitt förtroende till sjätteplacerade Lexioes som möter Naval som parkerar på en tolfteplats i ligan. Lexioes har radat upp förluster den senaste tiden, men i förra omgången lyckades man ta en 1-0-seger mot tabelljumbon Rio Ave. Förhoppningsvis vände den dåliga trenden där och jag tror att Naval kan vara en passande uppgift för Lexioes i kväll.

Jag ska erkänna att jag inte är direkt påläst inför den här matchen när det gäller skador/avstängningar osv, men det fina oddset gör att jag ändå inte tvekar att lägga detta spel.
Inför kvällen hoppas vi alltså på Helsingborg och Lexioes. I övrigt har vi en härlig allsvensk kväll med derbymatcher både i Stockholm (DIF-HIF) och i Göteborg (ÖIS-IFK).

***
Bidragen i T-shirttävlingen har börjat strömma in. Kul!
Alltså:
Naval-Lexioes, 2
Odds: 3,40, insats: 30 kr

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |

Ett svar till ”Lexioes till över tre gånger pengarna”

  1. Profilbild för teamprofit
    teamprofit

    Gick ju inte så bra i Portugal där tyvärr. Själv körde jag ett underspel och det gick ju bra trots oroväckande tidigt 1-0.