Lexioes till över tre gånger pengarna

20 april, 2009

Dagens andra spel blir i den portugisiska ligan där jag har hittat ett singelspel som ger över tre gånger pengarna. Jag tänker ge mitt förtroende till sjätteplacerade Lexioes som möter Naval som parkerar på en tolfteplats i ligan. Lexioes har radat upp förluster den senaste tiden, men i förra omgången lyckades man ta en 1-0-seger mot tabelljumbon Rio Ave. Förhoppningsvis vände den dåliga trenden där och jag tror att Naval kan vara en passande uppgift för Lexioes i kväll.

Jag ska erkänna att jag inte är direkt påläst inför den här matchen när det gäller skador/avstängningar osv, men det fina oddset gör att jag ändå inte tvekar att lägga detta spel.
Inför kvällen hoppas vi alltså på Helsingborg och Lexioes. I övrigt har vi en härlig allsvensk kväll med derbymatcher både i Stockholm (DIFHIF) och i Göteborg (ÖISIFK).

***
Bidragen i T-shirttävlingen har börjat strömma in. Kul!
Alltså:
Naval-Lexioes, 2
Odds: 3,40, insats: 30 kr

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

teamprofit april 20, 2009 kl. 22:39

Gick ju inte så bra i Portugal där tyvärr. Själv körde jag ett underspel och det gick ju bra trots oroväckande tidigt 1-0.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.