En svensk fotbollsdubbel

25 maj, 2009

Dagens lir blir en dubbel där jag litar på att Elfsborg slår tillbaka Trelleborg hemma på plastmattan i Borås. Elfsborg är enda obesegrade laget i Allsvenskan så här långt och den sviten kommer att hålla även efter kvällens drabbning.

Jag tror också att ett revanschsuget Mjällby kommer att slå Landskrona på bortaplan. Landskrona saknar två avstängda nyckelspelare (Joakim Persson och Johan Persson) och dessutom är oddset på serieledarna tilltalande (2,35).

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Det är naturligtvis olyckligt att de är avstängda samma match men det är inte att gråta över. Vi får i stället se två nya spelare på deras platser och de har inget att förlora, säger landskronatränaren Anders Linderoth till klubbens hemsida.

Alltså:
Elfsborg-Trelleborg, 1
Landskrona-Mjällby, 2
Odds: 3,53, insats: 30 kr @Expekt.com

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 7 comments… read them below or add one }

Anonymous maj 25, 2009 kl. 13:16

Mjällby känns klockren. Men kom ihåg Trelles imponerande vändning mot HIF. Varning här.

Svara

Lincoln maj 25, 2009 kl. 13:41

Även jag tog Mjällby idag i en dubbel med Örebro -1 till oddset 6,60!

Svara

Eklund maj 25, 2009 kl. 17:29

Körde ML på MFF (3,15), och rak tvåa på Gnaget (2,55). Fem spänn på båda.

Svara

Eklund maj 25, 2009 kl. 19:44

1-0 Mjällby i 88:e… Verkar sitta!

Spelet på AIK var dumt med facit i hand. Borde grävt djupare där. Men man lär sig, vilket ju är positivt, och i mångt och mycket av godo!

Svara

brensly maj 25, 2009 kl. 19:52

Snyggt!

Svara

Toffe maj 25, 2009 kl. 21:27

Vad lär vi oss av detta? Jo, efter förlust kommer vinst. Leta upp bra spel och spela aldrig bara för att spela. Att hålla sig till sin strategi även i motgång är extremt viktigt. Alla kommer in i mindre bra perioder, dels beroende på otur och dels beroende på brister i analyserna. Vi som sysslar med detta på hobbynivå får helt enkelt finna oss i att ibland inte hinna med i informationsflödet. Vem känner inte igen sig i följande: efter att man har lagt ett spel så upptäcker man att ena laget har avstängda eller skadade spelare som man helt hade missat…

Det viktiga är att tro på sin spelidé och inte lockas till ”panikspel” med höga insatser bara för att snabbt vinna tillbaka det man förlorat. Långsiktighet är A och O. Spel innebär både vinster och förluster – det handlar bara om att försöka minimera det sistnämnda.

…eller som Eklund skulle ha sagt – money management 😉

Svara

Eklund maj 25, 2009 kl. 21:43

Kloka ord, från en klok man.

Så självgod är jag! 😉

Menade givetvis dig! =)

Man kanske borde vila till helgen nu? Tror det, så man inte blir för ”besatt”, och kan komma med ny energi istället!

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.