En svensk fotbollsdubbel

Dagens lir blir en dubbel där jag litar på att Elfsborg slår tillbaka Trelleborg hemma på plastmattan i Borås. Elfsborg är enda obesegrade laget i Allsvenskan så här långt och den sviten kommer att hålla även efter kvällens drabbning.

Jag tror också att ett revanschsuget Mjällby kommer att slå Landskrona på bortaplan. Landskrona saknar två avstängda nyckelspelare (Joakim Persson och Johan Persson) och dessutom är oddset på serieledarna tilltalande (2,35).

Det är naturligtvis olyckligt att de är avstängda samma match men det är inte att gråta över. Vi får i stället se två nya spelare på deras platser och de har inget att förlora, säger landskronatränaren Anders Linderoth till klubbens hemsida.

Alltså:
Elfsborg-Trelleborg, 1
Landskrona-Mjällby, 2
Odds: 3,53, insats: 30 kr @ Expekt.com

7 svar till ”En svensk fotbollsdubbel”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Mjällby känns klockren. Men kom ihåg Trelles imponerande vändning mot HIF. Varning här.

 2. Profilbild för Lincoln
  Lincoln

  Även jag tog Mjällby idag i en dubbel med Örebro -1 till oddset 6,60!

 3. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Körde ML på MFF (3,15), och rak tvåa på Gnaget (2,55). Fem spänn på båda.

 4. Profilbild för Eklund
  Eklund

  1-0 Mjällby i 88:e… Verkar sitta!

  Spelet på AIK var dumt med facit i hand. Borde grävt djupare där. Men man lär sig, vilket ju är positivt, och i mångt och mycket av godo!

 5. Profilbild för brensly
  brensly

  Snyggt!

 6. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Vad lär vi oss av detta? Jo, efter förlust kommer vinst. Leta upp bra spel och spela aldrig bara för att spela. Att hålla sig till sin strategi även i motgång är extremt viktigt. Alla kommer in i mindre bra perioder, dels beroende på otur och dels beroende på brister i analyserna. Vi som sysslar med detta på hobbynivå får helt enkelt finna oss i att ibland inte hinna med i informationsflödet. Vem känner inte igen sig i följande: efter att man har lagt ett spel så upptäcker man att ena laget har avstängda eller skadade spelare som man helt hade missat…

  Det viktiga är att tro på sin spelidé och inte lockas till ”panikspel” med höga insatser bara för att snabbt vinna tillbaka det man förlorat. Långsiktighet är A och O. Spel innebär både vinster och förluster – det handlar bara om att försöka minimera det sistnämnda.

  …eller som Eklund skulle ha sagt – money management 😉

 7. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Kloka ord, från en klok man.

  Så självgod är jag! 😉

  Menade givetvis dig! =)

  Man kanske borde vila till helgen nu? Tror det, så man inte blir för ”besatt”, och kan komma med ny energi istället!