Fotbollsmörker över Europa

1 juni, 2009

Spelkanalen.com hade en välbehövlig ”vit helg” helt utan spel. Nu är vi dock tillbaka med full kraft. Fokus den närmaste tiden kommer att ligga på svensk fotboll och troligtvis blir det också en del tennis. Först en kort reflektion kring den europeiska fotbollen.

Då var slut för den här säsongen. Samtliga toppligor i Europa har korat sina mästare och mästarnas mästare är utsedd i Champions League. Det innebär att utbudet väsentligt försämras, både kvalitativt och kvantitativt. Ni som följer bloggen vet ju dessutom att matcher från dessa ligor tillhör våra favoritspelobjekt. Vi låter oss dock inte nedlås utan kommer som sagt att förskjuta fokus till svensk fotboll; främst Allsvenskan och Superettan, men vi vågar också utlova ett och annat guldkorn från lägre divisioner.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Nu väntar några spännande månader då en hel del övergångar kommer att presenteras. Värvningskarusellen, båda när det gäller spelare och tränare, är alltid lika intressant att följa och det är ju nu som förutsättningarna inför nästa säsong på allvar blir klara.

Pontus Kåmark bjöd ju på en summering av Premier League här på spelkanalen.com för några dagar sedan. Den närmaste tiden kommer vi även att presentera summeringar av La Liga och Serie A med hjälp av kunniga gästkrönikörer. Missa inte!

Vi kommer att presentera ett spel lite senare idag. Meanwhile – kolla in Sandebäcks idéer för dagen.

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.