Vi fortsätter att spela norskt

9 juli, 2009

Vi fortsätter på den inslagna vägen och lirar även idag en dubbel på den norska cupen. Brann möter ett Lyn som har gått allt annat än bra i tippeligan och då Brann dessutom har hemmaplan så tror jag på klar seger.

Som oddshöjare i den här dubbeln så lirar vi hemmaseger för Odd Grenland som möter tippeligakollegan Fredriksstad. Lagens tidigare möte den här säsongen slutade med 2-0-vinst för Odd Grenland så ettan till 1,80 känns helt OK.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

***
Zlatan till Manchester United – skulle inte tro det va! Speciellt inte med tanke på det här.

Alltså:
Brann-Lyn, 1
Odd Grenland-Fredrikstad, 1
Odds: 2,61, insats: 50 kr @Expekt.com

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 7 comments… read them below or add one }

Eklund juli 9, 2009 kl. 11:51

På nåt vis så känns Brann som oddshöjaren…! 😉 Den har klart lägst odds, och den är du säker på (=oddshöjare!)!

//Eklund

Svara

Toffe juli 9, 2009 kl. 16:24

Ja du Eklund, det beror på hur man vänder och vrider på det. 😉

Svara

Eklund juli 9, 2009 kl. 17:51

Funderade på att dubbla Brann och Tirana, men backar nog. Fotbollsdubblar är inget jag gillar, och så borde jag alltid använda parollen "om någonting verkar för bra för att vara sant är det oftast det också".

Tirana i singel får det nog bli. Du får 3,30 på Unibet, men jag har NB, och 3,05 ska vara dugligt också! =)

Ett så kallat spänningsspel!

Svara

Eklund juli 9, 2009 kl. 20:29

Vilken härlig dag!

//Eklund

Svara

Toffe juli 9, 2009 kl. 21:01

Idag igen Eklund!

Svara

Eklund juli 10, 2009 kl. 15:30

Jag har massor av tankar inför helgen! Typ elva stycken! Finns massa bra odds!

Ett par-tre STEKHETA tips! Ett par heta, samt sex stycken grymt tänkvärda!

/It's gold, Jerry! Gold! (Kenny Bania)

Svara

Eklund juli 10, 2009 kl. 21:03

Kommer att publicera upp emot SJU spel inför de kommande dagarna, förmodligen imorgon! Snittodds: 2,61! Mitt eget snittodds, med risk i beaktande: 2,44!

Läs och njut, när publicerat! =)

/For I am Costanza – Lord of the Idiots.

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.