Vi fortsätter att spela norskt

9 juli, 2009

Vi fortsätter på den inslagna vägen och lirar även idag en dubbel på den norska cupen. Brann möter ett Lyn som har gått allt annat än bra i tippeligan och då Brann dessutom har hemmaplan så tror jag på klar seger.

Som oddshöjare i den här dubbeln så lirar vi hemmaseger för Odd Grenland som möter tippeligakollegan Fredriksstad. Lagens tidigare möte den här säsongen slutade med 2-0-vinst för Odd Grenland så ettan till 1,80 känns helt OK.

***
Zlatan till Manchester United – skulle inte tro det va! Speciellt inte med tanke på det här.

Alltså:
Brann-Lyn, 1
Odd Grenland-Fredrikstad, 1
Odds: 2,61, insats: 50 kr @Expekt.com

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 7 comments }

Eklund juli 9, 2009 kl. 11:51

På nåt vis så känns Brann som oddshöjaren…! 😉 Den har klart lägst odds, och den är du säker på (=oddshöjare!)!

//Eklund

Toffe juli 9, 2009 kl. 16:24

Ja du Eklund, det beror på hur man vänder och vrider på det. 😉

Eklund juli 9, 2009 kl. 17:51

Funderade på att dubbla Brann och Tirana, men backar nog. Fotbollsdubblar är inget jag gillar, och så borde jag alltid använda parollen "om någonting verkar för bra för att vara sant är det oftast det också".

Tirana i singel får det nog bli. Du får 3,30 på Unibet, men jag har NB, och 3,05 ska vara dugligt också! =)

Ett så kallat spänningsspel!

Eklund juli 9, 2009 kl. 20:29

Vilken härlig dag!

//Eklund

Toffe juli 9, 2009 kl. 21:01

Idag igen Eklund!

Eklund juli 10, 2009 kl. 15:30

Jag har massor av tankar inför helgen! Typ elva stycken! Finns massa bra odds!

Ett par-tre STEKHETA tips! Ett par heta, samt sex stycken grymt tänkvärda!

/It's gold, Jerry! Gold! (Kenny Bania)

Eklund juli 10, 2009 kl. 21:03

Kommer att publicera upp emot SJU spel inför de kommande dagarna, förmodligen imorgon! Snittodds: 2,61! Mitt eget snittodds, med risk i beaktande: 2,44!

Läs och njut, när publicerat! =)

/For I am Costanza – Lord of the Idiots.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.