Innebandyexperimentet fortsätter…

23 september, 2009

Vi tänker göra ett nytt spel på vår innebandyhundring och återigen blir det en match i div. 2 där vi tror oss ha hittat ett fint odds. Tranås tar emot Solfjäderstaden från Motala och enligt uppgift har hemmalaget tappat omkring tio spelare sedan förra säsongen. Trots detta är man oddsmässiga favoriter mot Solfjäderstaden och NB erbjuder goda 2,10 för bortasegern. Premiärspelet i vår innebandysatsning blev ju tyvärr inte så lyckat, men vi hoppas och tror på bättre lycka den här gången.

Alltså:

Tranås-Solfjäderstaden, 2
Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Odds: 2,10, insats: 10 kr @ Nordicbet

Innebandyhundringen
Saldo: 80 kr, levande spel: 10 kr, träffprocent: 0% (0 av 1)

Alla tidigare inlägg om innebandy >>

Nordicbet

***
Kaká slog precis in 2-0 för Real Madrid på straff. Det innebär med allra största sannolikhet att dagens spel kommer att ge utdelning.

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".
 • Tly

  Själv fick jag in en skön nioling med spel på bland annat 6 carling cup matcher, barca, real och inter med 32 ggr pengarna 😉 å även en femling sammanlagt 800kr vinst mkt bra dag;)

 • Toffe

  Trevligt. Själv satte jag en trippel med Liverpool, Barca och Real Madrid till drygt 3 gånger insatsen. Utanför spelfonden dock, men alltid kul att sätta ett kombinationsspel.

  Att sätta en nioling kräver enormt mycket tur. Även om du bara spelar skyhöga favoriter så ska det mycket till för att ett sådant spel ska gå in, men…plötsligt händer det 😉

 • Tranås

  IBF må ha tappat runt 10 spelare men det mest anmärkningsvärda är att 5 av dessa var förra årets bästa poängplockare i laget. Dock svårspelade i hemma i skokartongen med en grym målvakt, men visst ser det tufft ut och ett bra tips!

 • Anonymous

  Solfjäderstaden kommer från Motala och inte Mjölby. Kanske därför tipsen går som de gör..;-)

 • Toffe

  Trevligt att våra kunniga läsare kan bidra med de sakkunskaper som vi uppenbarligen saknar 😉 Inlägget är nu korrigerat.

  Nåväl, Mjölby eller Motala – vinner gör Solfjäderstaden i vilket fall som helst!

 • Toffe

  Solfjäderstaden leder med 5-0 i den andra perioden. Det här känns bra 🙂

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.