Innebandyexperimentet fortsätter…

Vi tänker göra ett nytt spel på vår innebandyhundring och återigen blir det en match i div. 2 där vi tror oss ha hittat ett fint odds. Tranås tar emot Solfjäderstaden från Motala och enligt uppgift har hemmalaget tappat omkring tio spelare sedan förra säsongen. Trots detta är man oddsmässiga favoriter mot Solfjäderstaden och NB erbjuder goda 2,10 för bortasegern. Premiärspelet i vår innebandysatsning blev ju tyvärr inte så lyckat, men vi hoppas och tror på bättre lycka den här gången.

Alltså:

Tranås-Solfjäderstaden, 2

Odds: 2,10, insats: 10 kr @ Nordicbet

Innebandyhundringen
Saldo: 80 kr, levande spel: 10 kr, träffprocent: 0% (0 av 1)

Alla tidigare inlägg om innebandy >>

Nordicbet

***
Kaká slog precis in 2-0 för Real Madrid på straff. Det innebär med allra största sannolikhet att dagens spel kommer att ge utdelning.

6 svar till ”Innebandyexperimentet fortsätter…”

 1. Profilbild för Tly
  Tly

  Själv fick jag in en skön nioling med spel på bland annat 6 carling cup matcher, barca, real och inter med 32 ggr pengarna 😉 å även en femling sammanlagt 800kr vinst mkt bra dag;)

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Trevligt. Själv satte jag en trippel med Liverpool, Barca och Real Madrid till drygt 3 gånger insatsen. Utanför spelfonden dock, men alltid kul att sätta ett kombinationsspel.

  Att sätta en nioling kräver enormt mycket tur. Även om du bara spelar skyhöga favoriter så ska det mycket till för att ett sådant spel ska gå in, men…plötsligt händer det 😉

 3. Profilbild för Tranås
  Tranås

  IBF må ha tappat runt 10 spelare men det mest anmärkningsvärda är att 5 av dessa var förra årets bästa poängplockare i laget. Dock svårspelade i hemma i skokartongen med en grym målvakt, men visst ser det tufft ut och ett bra tips!

 4. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Solfjäderstaden kommer från Motala och inte Mjölby. Kanske därför tipsen går som de gör..;-)

 5. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Trevligt att våra kunniga läsare kan bidra med de sakkunskaper som vi uppenbarligen saknar 😉 Inlägget är nu korrigerat.

  Nåväl, Mjölby eller Motala – vinner gör Solfjäderstaden i vilket fall som helst!

 6. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Solfjäderstaden leder med 5-0 i den andra perioden. Det här känns bra 🙂