Innebandyexperimentet fortsätter…

23 september, 2009

Vi tänker göra ett nytt spel på vår innebandyhundring och återigen blir det en match i div. 2 där vi tror oss ha hittat ett fint odds. Tranås tar emot Solfjäderstaden från Motala och enligt uppgift har hemmalaget tappat omkring tio spelare sedan förra säsongen. Trots detta är man oddsmässiga favoriter mot Solfjäderstaden och NB erbjuder goda 2,10 för bortasegern. Premiärspelet i vår innebandysatsning blev ju tyvärr inte så lyckat, men vi hoppas och tror på bättre lycka den här gången.

Alltså:

Tranås-Solfjäderstaden, 2

Odds: 2,10, insats: 10 kr @ Nordicbet

Innebandyhundringen
Saldo: 80 kr, levande spel: 10 kr, träffprocent: 0% (0 av 1)

Alla tidigare inlägg om innebandy >>

Nordicbet

***
Kaká slog precis in 2-0 för Real Madrid på straff. Det innebär med allra största sannolikhet att dagens spel kommer att ge utdelning.

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 6 comments }

Tly september 23, 2009 kl. 22:23

Själv fick jag in en skön nioling med spel på bland annat 6 carling cup matcher, barca, real och inter med 32 ggr pengarna 😉 å även en femling sammanlagt 800kr vinst mkt bra dag;)

Toffe september 23, 2009 kl. 22:28

Trevligt. Själv satte jag en trippel med Liverpool, Barca och Real Madrid till drygt 3 gånger insatsen. Utanför spelfonden dock, men alltid kul att sätta ett kombinationsspel.

Att sätta en nioling kräver enormt mycket tur. Även om du bara spelar skyhöga favoriter så ska det mycket till för att ett sådant spel ska gå in, men…plötsligt händer det 😉

Tranås september 23, 2009 kl. 22:34

IBF må ha tappat runt 10 spelare men det mest anmärkningsvärda är att 5 av dessa var förra årets bästa poängplockare i laget. Dock svårspelade i hemma i skokartongen med en grym målvakt, men visst ser det tufft ut och ett bra tips!

Anonymous september 24, 2009 kl. 11:43

Solfjäderstaden kommer från Motala och inte Mjölby. Kanske därför tipsen går som de gör..;-)

Toffe september 24, 2009 kl. 11:59

Trevligt att våra kunniga läsare kan bidra med de sakkunskaper som vi uppenbarligen saknar 😉 Inlägget är nu korrigerat.

Nåväl, Mjölby eller Motala – vinner gör Solfjäderstaden i vilket fall som helst!

Toffe september 25, 2009 kl. 19:13

Solfjäderstaden leder med 5-0 i den andra perioden. Det här känns bra 🙂

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.