Mjällby tar revansch på Qviding!

13 september, 2009

Mjällby går som tåget i superettan och vi kommer att få se dem i Allsvenskan nästa säsong. Dagens motstånd är elfteplacerade Qviding som i allra högsta grad är involverade i bottenstriden. Qviding är det enda laget som har lyckats besegra Mjällby i årets superetta och jag räknar med att Mjällby är rejält taggade inför returmötet på bortaplan. Vi tror att klasskillnaden avgör och trots att Mjällby av tradition har svårt mot Qviding så blir det tre poäng idag. Oddset 2,10 som unibet erbjuder är helt klart värt att testa.

***
Tre matchers avstängning för Adebayor enligt AB – nån som såg matchen?

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Alltså:
Qviding-Mjällby, 2
Odds: 2,10, insats: 50 kr @ unibet

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".
 • Toffe

  1-0 till Mjällby i halvlek. Ser bra ut…

 • Tly

  var 12.50 på 0-2 så jag hoppas dem vinner med det

 • Anonymous

  Alltså, jag vet inte riktigt vad jag tycker om den här sidan… Resultaten är ju riktigt fina men det känns som att ni "bara" letar vinnare. Allt som oftast så är det ju inga "värdespel" som man så fint vill kalla det. Eller har jag fel?

 • Toffe

  @Anonym: Vårt fokus ligger på att vår ursprungliga hundralapp ska stiga i värde så mycket som möjligt. Sen om det är bra eller dåligt, det är upp till er kära läsare att avgöra.

  Med värdespel brukar man ju mena spel där man anser att spelbolagen har satt för högt odds jämfört med den sannolikhet som man bedömer för ett visst tecken, eventuellt med ett litet tillägg, den s.k. "riskfaktorn". Låt oss säga att vi bedömde sannolikheten att Mjällby skulle slå Qviding till 60%. Det skulle motsvara ett odds på 1,66. Lägg till en riskfaktor på 10-12% så är vi väl uppe i runda slängar 1,85. Då måste väl 2,10 som unibet erbjöd för tvåan ses som ett värdeodds? Dessutom låg majoriteten av spelbolagen på omkring 1,90. Nåväl, man kan ha olika åsikter och synpunkter och vi är tacksamma att du delar med dig av dina.

  @Tly: Grattis!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.