Mjällby tar revansch på Qviding!

13 september, 2009

Mjällby går som tåget i superettan och vi kommer att få se dem i Allsvenskan nästa säsong. Dagens motstånd är elfteplacerade Qviding som i allra högsta grad är involverade i bottenstriden. Qviding är det enda laget som har lyckats besegra Mjällby i årets superetta och jag räknar med att Mjällby är rejält taggade inför returmötet på bortaplan. Vi tror att klasskillnaden avgör och trots att Mjällby av tradition har svårt mot Qviding så blir det tre poäng idag. Oddset 2,10 som unibet erbjuder är helt klart värt att testa.

***
Tre matchers avstängning för Adebayor enligt AB – nån som såg matchen?

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Alltså:
Qviding-Mjällby, 2
Odds: 2,10, insats: 50 kr @ unibet

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Toffe september 13, 2009 kl. 17:00

1-0 till Mjällby i halvlek. Ser bra ut…

Tly september 13, 2009 kl. 17:03

var 12.50 på 0-2 så jag hoppas dem vinner med det

Anonymous september 13, 2009 kl. 20:01

Alltså, jag vet inte riktigt vad jag tycker om den här sidan… Resultaten är ju riktigt fina men det känns som att ni "bara" letar vinnare. Allt som oftast så är det ju inga "värdespel" som man så fint vill kalla det. Eller har jag fel?

Toffe september 13, 2009 kl. 21:41

@Anonym: Vårt fokus ligger på att vår ursprungliga hundralapp ska stiga i värde så mycket som möjligt. Sen om det är bra eller dåligt, det är upp till er kära läsare att avgöra.

Med värdespel brukar man ju mena spel där man anser att spelbolagen har satt för högt odds jämfört med den sannolikhet som man bedömer för ett visst tecken, eventuellt med ett litet tillägg, den s.k. "riskfaktorn". Låt oss säga att vi bedömde sannolikheten att Mjällby skulle slå Qviding till 60%. Det skulle motsvara ett odds på 1,66. Lägg till en riskfaktor på 10-12% så är vi väl uppe i runda slängar 1,85. Då måste väl 2,10 som unibet erbjöd för tvåan ses som ett värdeodds? Dessutom låg majoriteten av spelbolagen på omkring 1,90. Nåväl, man kan ha olika åsikter och synpunkter och vi är tacksamma att du delar med dig av dina.

@Tly: Grattis!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →