Vi tror på Palmstaden i premiärspelet

20 september, 2009

Så var det då dags för premiär för vår experimentverkstad ”innebandyhundringen”. Vi tänker köra ett tips i division två på matchen Palmstaden-Malmö FBC. En stor skillnad jämfört med att tippa Premier League, eller fotbollsallsvenskan för den delen är att researcharbetet är så mycket svårare. Bara att jaga rätt på resultaten i lagens träningsmatcher inför säsongen är ett mindre detektivarbete. Ju lägre ner i divisionerna man tippar, desto mer beroende är man av bra informationskällor – det blir allt mer uppenbart.

Dagens bortalag Malmö FBC som av många tippas som seriefavoriter (bland annat innebandymagasinet) har bland de matchresultat jag lyckats vaska fram blandat starka insatser med något svagare. Man har även varit på ”turné” i Danmark och presterat målskillnaden 35-6 på tre matcher. Kvaliteten på motståndet ska dock inte överskattas ;). Hemma i Sverige har det blivit två oavgjorda resultat och en storförlust mot div1-motstånd. Genrepet mot div.1-klubben Röke slutade dock med vinst (7-4). Laget är mycket ungt och majoriteten av truppen är under 20 år.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Hemmalaget Palmstaden spelar enligt mina källor kanske seriens bästa innebandy när de är som bäst. Genrepet slutade med seger (i sudden) mot förra årets div1-lag, numera seriekollegan och tippade topplaget Engelholm. Palmstaden räknar med publikrekord och hemmaplan kan ha stor betydelse i derbymatcher. Det är dessutom premiär och vilket vi tror gynnar det mer rutinerade hemmalaget.

Malmö är oddsmässiga favoriter, men vi tänker inleda vårt innebandyexperiment med ett underdogspel…

Alltså:
Palmstaden-Malmö FBC, 1
Odds: 2,20, insats: 10 kr @ nordicbet

Innebandyhundringen (läs mer om innebandyhundringen här)
Saldo: 90 kr, levande spel: 10 kr, träffprocent: 0% (0 av 0 spel)

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments… read them below or add one }

Anonymous september 20, 2009 kl. 13:01

Det är en järv tippning, men som du säger så kan nog mkt väl palmsaden chocka!

Svara

Anonymous september 20, 2009 kl. 18:51

Du får nog läsa på lite om innebandy. Just nu Palmstaden vs Malmö 3-10

Svara

Toffe september 20, 2009 kl. 19:42

Det är därför vi kör en separat innebandyhundring. Vi är nybörjare när det gäller innebandytippning, men förhoppningsvis ska resultaten bli bättre lite längre fram på säsongen.

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.