Vi tror på Palmstaden i premiärspelet

Så var det då dags för premiär för vår experimentverkstad ”innebandyhundringen”. Vi tänker köra ett tips i division två på matchen Palmstaden-Malmö FBC. En stor skillnad jämfört med att tippa Premier League, eller fotbollsallsvenskan för den delen är att researcharbetet är så mycket svårare. Bara att jaga rätt på resultaten i lagens träningsmatcher inför säsongen är ett mindre detektivarbete. Ju lägre ner i divisionerna man tippar, desto mer beroende är man av bra informationskällor – det blir allt mer uppenbart.

Dagens bortalag Malmö FBC som av många tippas som seriefavoriter (bland annat innebandymagasinet) har bland de matchresultat jag lyckats vaska fram blandat starka insatser med något svagare. Man har även varit på ”turné” i Danmark och presterat målskillnaden 35-6 på tre matcher. Kvaliteten på motståndet ska dock inte överskattas ;). Hemma i Sverige har det blivit två oavgjorda resultat och en storförlust mot div1-motstånd. Genrepet mot div.1-klubben Röke slutade dock med vinst (7-4). Laget är mycket ungt och majoriteten av truppen är under 20 år.

Hemmalaget Palmstaden spelar enligt mina källor kanske seriens bästa innebandy när de är som bäst. Genrepet slutade med seger (i sudden) mot förra årets div1-lag, numera seriekollegan och tippade topplaget Engelholm. Palmstaden räknar med publikrekord och hemmaplan kan ha stor betydelse i derbymatcher. Det är dessutom premiär och vilket vi tror gynnar det mer rutinerade hemmalaget.

Malmö är oddsmässiga favoriter, men vi tänker inleda vårt innebandyexperiment med ett underdogspel…

Alltså:
Palmstaden-Malmö FBC, 1
Odds: 2,20, insats: 10 kr @ nordicbet

Innebandyhundringen (läs mer om innebandyhundringen här)
Saldo: 90 kr, levande spel: 10 kr, träffprocent: 0% (0 av 0 spel)

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

3 svar till ”Vi tror på Palmstaden i premiärspelet”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Det är en järv tippning, men som du säger så kan nog mkt väl palmsaden chocka!

 2. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Du får nog läsa på lite om innebandy. Just nu Palmstaden vs Malmö 3-10

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Det är därför vi kör en separat innebandyhundring. Vi är nybörjare när det gäller innebandytippning, men förhoppningsvis ska resultaten bli bättre lite längre fram på säsongen.