Vi tror på Palmstaden i premiärspelet

20 september, 2009

Så var det då dags för premiär för vår experimentverkstad ”innebandyhundringen”. Vi tänker köra ett tips i division två på matchen Palmstaden-Malmö FBC. En stor skillnad jämfört med att tippa Premier League, eller fotbollsallsvenskan för den delen är att researcharbetet är så mycket svårare. Bara att jaga rätt på resultaten i lagens träningsmatcher inför säsongen är ett mindre detektivarbete. Ju lägre ner i divisionerna man tippar, desto mer beroende är man av bra informationskällor – det blir allt mer uppenbart.

Dagens bortalag Malmö FBC som av många tippas som seriefavoriter (bland annat innebandymagasinet) har bland de matchresultat jag lyckats vaska fram blandat starka insatser med något svagare. Man har även varit på ”turné” i Danmark och presterat målskillnaden 35-6 på tre matcher. Kvaliteten på motståndet ska dock inte överskattas ;). Hemma i Sverige har det blivit två oavgjorda resultat och en storförlust mot div1-motstånd. Genrepet mot div.1-klubben Röke slutade dock med vinst (7-4). Laget är mycket ungt och majoriteten av truppen är under 20 år.

Hemmalaget Palmstaden spelar enligt mina källor kanske seriens bästa innebandy när de är som bäst. Genrepet slutade med seger (i sudden) mot förra årets div1-lag, numera seriekollegan och tippade topplaget Engelholm. Palmstaden räknar med publikrekord och hemmaplan kan ha stor betydelse i derbymatcher. Det är dessutom premiär och vilket vi tror gynnar det mer rutinerade hemmalaget.

Malmö är oddsmässiga favoriter, men vi tänker inleda vårt innebandyexperiment med ett underdogspel…

Alltså:
Palmstaden-Malmö FBC, 1
Odds: 2,20, insats: 10 kr @ nordicbet

Innebandyhundringen (läs mer om innebandyhundringen här)
Saldo: 90 kr, levande spel: 10 kr, träffprocent: 0% (0 av 0 spel)

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Anonymous september 20, 2009 kl. 13:01

Det är en järv tippning, men som du säger så kan nog mkt väl palmsaden chocka!

Anonymous september 20, 2009 kl. 18:51

Du får nog läsa på lite om innebandy. Just nu Palmstaden vs Malmö 3-10

Toffe september 20, 2009 kl. 19:42

Det är därför vi kör en separat innebandyhundring. Vi är nybörjare när det gäller innebandytippning, men förhoppningsvis ska resultaten bli bättre lite längre fram på säsongen.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.