Ronaldinho – en fallen stjärna?

5 oktober, 2009

Satt och tittade på bet365:s stream av Atalanta-Milan i söndags. Eftersom de inte har några studiovärdar så fortsätter kamerorna att rulla även under halvtisvilan. Man såg när avbytarna var ute på planen och värmde upp och lattjade med bollen. Och där var han – spelaren som utsågs till världens bästa så sent som 2005 – Ronaldinho. Han är alltså bänknötare i ett lag som ligger på tolfte plats i Serie A och för oss som minns honom från sin storhetstid i Barcelona så känns det väldigt konstigt. Med ett ständigt leende på läpparna hade han lekstuga med försvarsspelarna i la Liga och svarade för fantastiska insatser i det brasilianska landslaget.

Det kändes väldigt främmande när jag såg honom där bland de andra avbytarna. Vissa hävdar att han är slut, och man ju faktiskt börja undra. Jag kunde åtminstone inte skymta det där karaktäristiska leendet som aldrig lämnade hans ansikte när han var som bäst.
____
Fotnot: Ronaldinho kom in i andra halvlek, gjorde mål och räddade ett poäng till Milan…

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments… read them below or add one }

Anonymous oktober 5, 2009 kl. 21:28

Ja, det är sorgligt att se. Varför lämnade han Barca egentligen? Hamnade han i onåd hos tränarn eller underpresterade han där oxå? Nån som vet?

Svara

Hasse oktober 7, 2009 kl. 07:00

Kalmar behöver ju en ny brasse. Ronaldinho kanske?

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.