Ronaldinho – en fallen stjärna?

Satt och tittade på bet365:s stream av Atalanta-Milan i söndags. Eftersom de inte har några studiovärdar så fortsätter kamerorna att rulla även under halvtisvilan. Man såg när avbytarna var ute på planen och värmde upp och lattjade med bollen. Och där var han – spelaren som utsågs till världens bästa så sent som 2005 – Ronaldinho. Han är alltså bänknötare i ett lag som ligger på tolfte plats i Serie A och för oss som minns honom från sin storhetstid i Barcelona så känns det väldigt konstigt. Med ett ständigt leende på läpparna hade han lekstuga med försvarsspelarna i la Liga och svarade för fantastiska insatser i det brasilianska landslaget.

Det kändes väldigt främmande när jag såg honom där bland de andra avbytarna. Vissa hävdar att han är slut, och man ju faktiskt börja undra. Jag kunde åtminstone inte skymta det där karaktäristiska leendet som aldrig lämnade hans ansikte när han var som bäst.
____
Fotnot: Ronaldinho kom in i andra halvlek, gjorde mål och räddade ett poäng till Milan…

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

2 svar till ”Ronaldinho – en fallen stjärna?”

  1. Profilbild för Anonymous
    Anonymous

    Ja, det är sorgligt att se. Varför lämnade han Barca egentligen? Hamnade han i onåd hos tränarn eller underpresterade han där oxå? Nån som vet?

  2. Profilbild för Hasse
    Hasse

    Kalmar behöver ju en ny brasse. Ronaldinho kanske?