Ronaldinho – en fallen stjärna?

5 oktober, 2009

Satt och tittade på bet365:s stream av Atalanta-Milan i söndags. Eftersom de inte har några studiovärdar så fortsätter kamerorna att rulla även under halvtisvilan. Man såg när avbytarna var ute på planen och värmde upp och lattjade med bollen. Och där var han – spelaren som utsågs till världens bästa så sent som 2005 – Ronaldinho. Han är alltså bänknötare i ett lag som ligger på tolfte plats i Serie A och för oss som minns honom från sin storhetstid i Barcelona så känns det väldigt konstigt. Med ett ständigt leende på läpparna hade han lekstuga med försvarsspelarna i la Liga och svarade för fantastiska insatser i det brasilianska landslaget.

Det kändes väldigt främmande när jag såg honom där bland de andra avbytarna. Vissa hävdar att han är slut, och man ju faktiskt börja undra. Jag kunde åtminstone inte skymta det där karaktäristiska leendet som aldrig lämnade hans ansikte när han var som bäst.
____
Fotnot: Ronaldinho kom in i andra halvlek, gjorde mål och räddade ett poäng till Milan…

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Anonymous oktober 5, 2009 kl. 21:28

Ja, det är sorgligt att se. Varför lämnade han Barca egentligen? Hamnade han i onåd hos tränarn eller underpresterade han där oxå? Nån som vet?

Hasse oktober 7, 2009 kl. 07:00

Kalmar behöver ju en ny brasse. Ronaldinho kanske?

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.