Lakers tar tre poäng hemma

18 november, 2009

För tredje gången på kort tid tänker vi testa Växjö Lakers. Betfair ligger en bit högre än övriga bolag och ger oss 1,86 gånger insatsen vilket känns OK. Det finns dock fler skäl till att vi väljer att lira ettan.

Växjö är väldigt starka på hemmaplan där man har fyra raka segrar och totalt har hela sju av nio hemmamatcher slutat med seger. Lakers fick oväntat stryk (OT) mot bottenlaget Björklöven senast och bör vara rejält taggade inför hemmapubliken. Tittar man på säsongens bortatabell så är faktiskt Mora i topp. Det har dock gått sämre på slutet och man har förlorat de två senaste bortafighterna. Forna elitserielaget från Dalarna har fyra raka förluster med sig i bagaget och jag tror inte Lakers är rätt lag att vända den trenden emot.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Vi är lite sent ute, matchen startar redan om en knapp timme (19.00)…

Alltså:
Växjö Lakers-Mora IK, 1

Odds: 1,86, insats: 20 kr @ Betfair

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments… read them below or add one }

Toffe november 18, 2009 kl. 18:22

Shit! Betfair dumpade just oddset med nio punkter och ger plötsligt 1,77. Marknadshögst är nu Bwin med 1,85.

Svara

Toffe november 18, 2009 kl. 21:31

8-0. Inget snack. Hade med facit i hand inte behövt hålla igen med insatsen…

Svara

Johan november 18, 2009 kl. 22:48

Och underspelet på Almtuna satt för trettioelfte gången 🙂

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.