Lakers tar tre poäng hemma

18 november, 2009

För tredje gången på kort tid tänker vi testa Växjö Lakers. Betfair ligger en bit högre än övriga bolag och ger oss 1,86 gånger insatsen vilket känns OK. Det finns dock fler skäl till att vi väljer att lira ettan.

Växjö är väldigt starka på hemmaplan där man har fyra raka segrar och totalt har hela sju av nio hemmamatcher slutat med seger. Lakers fick oväntat stryk (OT) mot bottenlaget Björklöven senast och bör vara rejält taggade inför hemmapubliken. Tittar man på säsongens bortatabell så är faktiskt Mora i topp. Det har dock gått sämre på slutet och man har förlorat de två senaste bortafighterna. Forna elitserielaget från Dalarna har fyra raka förluster med sig i bagaget och jag tror inte Lakers är rätt lag att vända den trenden emot.

Vi är lite sent ute, matchen startar redan om en knapp timme (19.00)…

Alltså:
Växjö Lakers-Mora IK, 1

Odds: 1,86, insats: 20 kr @ Betfair

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Toffe november 18, 2009 kl. 18:22

Shit! Betfair dumpade just oddset med nio punkter och ger plötsligt 1,77. Marknadshögst är nu Bwin med 1,85.

Toffe november 18, 2009 kl. 21:31

8-0. Inget snack. Hade med facit i hand inte behövt hålla igen med insatsen…

Johan november 18, 2009 kl. 22:48

Och underspelet på Almtuna satt för trettioelfte gången 🙂

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.