Mäkitalo: Boston tar revanch!

5 december, 2009

Thomas Mäkitalo driver en blogg om NHL på Eurosport.se där han dagligen skriver om det senaste runt världens bästa hockeyliga. Han publicerar även speltips på sin blogg och varje helg delar han med sig av sina speltips här på spelkanalen.com.

Match: Boston – Toronto
Spel: Boston inkl förlängning och straffar
Odds: 1.645
Bolag: Pinnacle

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Analys:

Jag trodde på Boston redan igår när de mötte Montreal. Då slutade det med en 5-1 förlust men Boston brukar för det mesta studsa tillbaka snabbt efter en förlust och förlorar sällan flera matcher direkt efter varandra. Trots förlusten igår har man vunnit sex och tagit poäng i sju av sina åtta senaste matcher. Dessutom har man hela fem raka segrar mot just Toronto som saknar båda sina ordinarie målvakter idag.

Joey MacDonald som vaktat målet i fem matcher tidigare väntas starta och Tuukka Rask som varit helt lysande i Boston (1.96 GAA och 93,1 i räddningsprocent) väntas starta i Boston. Att Jonas Gustavsson inte vaktar målet är ett klart avbräck för Toronto, han har stått i målet i sex av lagets åtta segrar den här säsongen.

Även Toronto har bra form och man har två raka segrar bakom sig men jag tror den trenden bryts i natt då Boston blir för svåra. En nyckel till Torontos framgångar är den tidigare Bostonspelaren Phil Kessel som gjorde två mål i förra matchen, vi får se om han sätter käppar i hjulet för vårt spel eller om hans tidigare lagkamrater vet hur man plockar bort honom ur matchen.

Matchen börjar 01.00 och sänds av ESPN America här i Sverige.

Vi litar som vanligt på vår NHL-expert och ryggar det här liret i spelfonden:

Alltså:
Boston-Toronto, 2 (inkl. OT)

Odds: 1,65, insats: 20 kr @ pinnacle

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment… read it below or add one }

www.erikbraatensspeltips.com december 5, 2009 kl. 12:29

Hos mig Toffe hittar du tre, på förhand, mycket intressanta spel. Ta en titt och kommentera 😉

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.