Perlskog: "Svagaste landslaget på 15 år"

19 januari, 2010

Idag startar handbolls-EM och i vår ständiga jakt på bra speltips kontaktade vi TV4:s radarpar när det gäller handboll – Robert Perlskog och Claes Hellgren – och bad dem tippa hur det går för vårt svenska landslag, vem som vinner turneringen – och vilka lag som kan skrälla. 

Vad tror du om Sveriges chanser i turneringen?
Perlskog: Det svagaste lag Sverige ställt på benen i ett mästerskap under dom 15 år jag jobbat med handbollen. Alla topplag i turneringen har bättre linjespelare än Sverige. ALLA lag har bättre vänsternia. Staffan satsar på sin gamle Bajare Fredrik Larsson som egentligen är mittnia, och en skadad 20-årig Kim Ekdal du Rietz. Vi kan bli allt från tvåa till sist i gruppen. Blir vi sist är laget utslaget. 

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Hellgren: Sverige gör det bra om de spelar om 5-6 plats. 

Någon skrällvarning?
Perlskog: Norge har utvecklats enormt under svenske förbundskaptenen Robert Hedin. Nu vill alla stjärnor vara med igen. Norge är komplett och kan överraska om målvakten Steinar Ege håller normal klass. En annan outsider är serbien. 

Hellgren: Spanien har fått Sterbik i mål, kanske världens bästa, och kan överraska. 

Vilka blir Europamästare? 
Perlskog: Det blir Frankrike i kraft av sitt brutalt starka försvar. Danmark finalmotståndare. 

Hellgren: Danmark eller Frankrike blir mästare 

…och så här ser oddsen ut
Frankrike, 2,15
Spanien, 7,25
Danmark, 7,25
Kroatien, 7,50
Polen, 14,00
Tyskland, 17,00
Norge, 22,00
Serbien, 28,00
Sverige, 28,00
Island, 30,00
Ryssland, 40,00
Slovenien, 50,00
Ungern, 80,00
Österriken, 200,00
Tjeckien, 200,00
Ukraina, 250,00

Oddsen kommer från Unibet.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments… read them below or add one }

Anonymous januari 19, 2010 kl. 08:06

Sverige åker på em praktsmäll redan ikväll. Slovenien är inte dåliga.

Svara

Anonymous januari 19, 2010 kl. 15:47

Perlskog…han är skön.

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.