Perlskog: "Svagaste landslaget på 15 år"

19 januari, 2010

Idag startar handbolls-EM och i vår ständiga jakt på bra speltips kontaktade vi TV4:s radarpar när det gäller handboll – Robert Perlskog och Claes Hellgren – och bad dem tippa hur det går för vårt svenska landslag, vem som vinner turneringen – och vilka lag som kan skrälla. 

Vad tror du om Sveriges chanser i turneringen?
Perlskog: Det svagaste lag Sverige ställt på benen i ett mästerskap under dom 15 år jag jobbat med handbollen. Alla topplag i turneringen har bättre linjespelare än Sverige. ALLA lag har bättre vänsternia. Staffan satsar på sin gamle Bajare Fredrik Larsson som egentligen är mittnia, och en skadad 20-årig Kim Ekdal du Rietz. Vi kan bli allt från tvåa till sist i gruppen. Blir vi sist är laget utslaget. 

Hellgren: Sverige gör det bra om de spelar om 5-6 plats. 

Någon skrällvarning?
Perlskog: Norge har utvecklats enormt under svenske förbundskaptenen Robert Hedin. Nu vill alla stjärnor vara med igen. Norge är komplett och kan överraska om målvakten Steinar Ege håller normal klass. En annan outsider är serbien. 

Hellgren: Spanien har fått Sterbik i mål, kanske världens bästa, och kan överraska. 

Vilka blir Europamästare? 
Perlskog: Det blir Frankrike i kraft av sitt brutalt starka försvar. Danmark finalmotståndare. 

Hellgren: Danmark eller Frankrike blir mästare 

…och så här ser oddsen ut
Frankrike, 2,15
Spanien, 7,25
Danmark, 7,25
Kroatien, 7,50
Polen, 14,00
Tyskland, 17,00
Norge, 22,00
Serbien, 28,00
Sverige, 28,00
Island, 30,00
Ryssland, 40,00
Slovenien, 50,00
Ungern, 80,00
Österriken, 200,00
Tjeckien, 200,00
Ukraina, 250,00

Oddsen kommer från Unibet.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Anonymous januari 19, 2010 kl. 08:06

Sverige åker på em praktsmäll redan ikväll. Slovenien är inte dåliga.

Anonymous januari 19, 2010 kl. 15:47

Perlskog…han är skön.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.