Speltips: Bra handikapp på USA

28 februari, 2010

Vår NHL-expert Thomas Mäkitalo bjuder oss på ett speltips inför kvällens OS-final i hockey.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

I kväll 21.15 är det dags, finalen mellan USA och Kanada och jag väljer att spela på USA med handikappet +1 mål vilket betyder att om de förlorar med ett mål får vi pengarna tillbaka, vid oavgjort eller seger vinner vi.

Match: USA – Kanada
Spel: USA +1 mål
Odds: 1.84
Bolag: Pinnacle

Analys:
USA har gått som tåget genom den här turneringen och är det enda laget som inte förlorat en enda match. Efter fem matcher har man fem segrar och en målskillnad på 22-6 och bland annat slog man just Kanada med 5-3 under grundserien.

Man har väldigt tydliga roller i USA vilket gjort att man på väldigt kort tid fått ihop en trupp som spelar som ett lag. En ganska klar kontrast jämfört med Kanada som har gjort om i alla kedjor mer eller mindre mellan varje match.

Sen är frågan om Kanada laddade ur mot Ryssland i kvartsfinalen, mot Slovakien var det inte alls lika bra. Man hade inte alls samma forechecking, inte alls samma fart och vilja.

En detalj till är målvaktsposten. Kanadas Roberto Luongo såg riktigt osäker ut mot Slovakien samtidigt som Ryan Miller går från klarhet till klarhet i USA:s mål.

Jag ser fortfarande Kanada som favoriter i finalen men +1 på USA till 1,84 är riktigt bra.

***
Vi ryggar som vanligt…

Alltså:
Enligt ovan, insats: 26 kr @ pinnacle

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.