Speltips: Mycket mål mellan Sharks och Blackhawks

18 maj, 2010

Slutspelet i NHL är i full gång och idag är det dags för vår hockeyexpert Thomas Mäktialo att leverera veckans speltips från den transatlantiska hockeyn. Thomas bloggar om NHL på Eurosport.se där han dagligen analyserar aktuella händelser i världens bästa hockeyliga.

Match: San José Sharks – Chicago Blackhawks
Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1,96
Bolag: SBOBET
TV: Viasat Hockey & ESPN America, 04:05

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

De flesta bolagen ligger runt 1,8-1,85 på det här spelet så SBOBET:s 1,96 är riktigt bra. En anledning till det höga oddset är att första matchen mellan lagen slutade 2-1, men man ska inte luras av siffrorna. Lagen spelade väldigt offensiv hockey och målvakterna Antti Niemi och Evgeni Nabokov stod tillsammans för hela 82 räddningar. Den första matchen hade med andra ord lika gärnat kunna sluta 4-3.

En annan detalj är Chicagos powerplay. Man har gjort tolv mål i den spelformen under sina senaste nio ååmatcher samtidigt som San Jose inte spelat bra i numerärt underläge (endast 75% senaste fyra matcherna).

Innan första matchen mot Chicago hade fem av Sharks sex senaste matcher gått över linan och jag tror att det kommer bli målrikt i natt.

Alltså:

Enligt ovan, insats 25 kr


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.