3 bästa VM-bonusarna just nu

26 juni, 2010

Vi har tjatat om det tidigare och nu är det dags igen. Om du spelar hyfsat regelbundet så är det ett måste att ha spelkonton hos flera olika bolag så hela tiden har möjlighet att väja den bookmaker som för dagen erbjuder det bästa oddset. Nu under VM är det ett utmärkt tillfälle att bli kund hos ytterligare ett spelbolag, du kan nämligen få en ganska fet bonus…

Det tre bästa bonuserbjudandena just nu

 1. Unibet
  Unibet erbjuder under VM en insättningsbonus på 1200 kr vilket är riktigt bra. Det fungerar så att du får 120 procent extra på din första insättning. Om du sätter in 1000 kr får du alltså 2200 kr att spela för. Erbjudandet är tidsbegränsat så passa på.
  Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
  Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

  Fler bra insättningsbonusar...

  Klicka här för att utnyttja marknadens bästa bonus hos Unibet

 2. Bet365
  Bet365 erbjuder dubblar alltid din första insättning upp till 1000 kronor. Sätt in en tusing så får du 2000 kr på ditt spelkonto att spela för. Givetvis måste du inte hosta upp en hel tusing om du har skralt med cash så här i semestertider. Dubblingen gäller även om du sätter in ett lägre belopp.

  Klicka här för att få 1000 kronor i bonus hos bet365

 3. Nordicbet
  Även Nordicbet dubblar din första insättning upp till 1000 kronor. Du får alltså 2000 kronor att spela för om du sätter in 1000 kr. Nordicbet erbjuder odds ända ner till division fyra, så du kan även hitta bra spel i de lägre divisionerna nu när Allsvenskan har VM-uppehåll.

  Klicka här för att ta del av erbjudandet från Nordicbet


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.