Oddgenomgång inför Brasilien-Elfenbenskusten

20 juni, 2010

Brasilien vann sin premiärmatch mot Nordkorea, men bara med 2-1. Sven-Göran Erikssons Elfenbenskusten kryssade mot Portugal i sin premiär och nu drabbar alltså dessa storlag från olika kontinenter samman i kampen om slutspelsplatserna.


Annons: Få 1200 kronor i VM-bonus. Marknadens bästa bonus just nu!
www.unibet.com/vmbonus


När Brasilien har ett dåligt VM, ja då åker de ut i kvartsfinalen. Det var vad som hände senast det begav sig och säger ganska mycket om nivån på brasiliansk fotboll. På de senaste fyra turneringarna har det blivit två guld och ett silver för brassarna och att åka ut redan i gruppspelet är givetvis helt otänkbart för Dunga och hans landslag.

Grupp G är en av VM:s allra tuffaste och innehåller, bortsett från Nordkorea, bara toppnationer från sina respektive världsdelar. Svennis har en riktigt tuff uppgift framför sig och dagens match är givetvis den tuffaste av dem alla. Enligt spelbolagens oddssättare så blir det seger för Brassarna, men vi har sett värre skrällar i den här turneringen, så en liten slant på krysset tycker vi inte är någon dålig idé.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Brasilien-Elfenbenskusten
Bäst odds just nu
1: 1,72 @ unibet 1200 kr i insättningsbonus*
X: 3,60 @ nordicbet 1000 kronor i insättningsbonus*
2: 6,00 @ expekt 250 kr i riskfria spel*

*Bonusarna gäller för nya kunder

Läs också:


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.