Erbjudande: 1200 kronor i VM-bonus

10 juni, 2010

Spelbolaget Unibet har lagom till VM gjort en rejäl höjning av sin insättningsbonus till nya kunder. 120 procent upp till 2200 kronor är den nya nivån, vilket är marknadsbäst bland de ”svenska” spelbolagen.

Bli kund hos Unibet, sätt in 1000 kronor så får du alltså 2200 kr att spela för. Om du inte är kund sedan tidigare hos Unibet så ser vi ingen anledning att tveka. Det lär inte vara för evigt, så passa på!

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Klicka här för att ta del av erbjudandet från Unibet


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments… read them below or add one }

Anonymous juni 11, 2010 kl. 13:22

Funkar inte … Fortfarande "endast" 500 kr som samtidigt är relativt svårt att se. Försöker ni lura oss?

Svara

bettingfonden.com juni 11, 2010 kl. 14:31

Kommer det några spelförslag till vm-premiären? Har lagt en dubbel över/under då det inte fanns någon riktigt bra vinnare.

Svara

Toffe juni 11, 2010 kl. 21:43

@Anonym: Vi försöker absolut inte att lura någon. Unibet erbjuder 1200 i insättningsbonus, men vår länk "pekade" på fel erbjudandesida. Vi har nu rättat till detta och tackar dig för att du uppmärksammade problemet!

Det blir inga speltips till premiärmatchen, men det kommer lite senare. Troligtvis till helgens matcher.

Svara

Anonymous juni 13, 2010 kl. 15:12

suger, omsätta pengarna 6 ggr. WTF

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.