Kan Manchester City utmana om titeln i år?

8 juli, 2010

I och med köpet av David Silva, som flyttar från Valencia till Eastlands, håller Manchester City på att slutföra sitt första stora nyförvärv den här sommaren. Den 24-årige spanske mittfältaren ska genomgå en läkarundersökning när VM är avslutat, och de båda klubbarna har kommit överens om en övergångssumma och Silva har accepterat ett femårskontrakt.

Roberto Mancini har sagt att han hoppas att övergången kommer visa andra spelare att City menar allvar med sin målsättning att vinna Premier League detta år. Han säger: ”Genom att kontraktera David, visar vi de andra klubbarna att vi ska ta hit de bästa spelarna, och att vi siktar på att vara med och kämpa om att vinna Premier League.”

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

City kan spelas som vinnare av Premier League till 7,0. Manchester City skulle då bli det femte laget i Premier Leagues 19-åriga historia att krönas som mästare. Ett odds som inom några veckors tid kan komma att se högt ut, skulle klubben fortsätta att ta in spelare av Silvas kapacitet. Senaste ryktena talar ju om att Zlatan Ibrahimovic eventuellt kan vara på väg till klubben…

Andra nyheter är att kampen om Steven Gerrards signatur nu börjar ta fart i och med att Englands lagkapten är tillbaka från VM. Jose Mourinho och Real Madrid har tydligt aviserat att deras avsikt är att få dit Liverpool-mittfältaren, och mycket kommer bero på huruvida den nye managern i Liverpool, Roy Hodgson lyckas övertyga honom att stanna.

Lockelsen av att spela Champions League, samt möjligheten att få Jose Mourinho som coach kan visa sig alltför frestande för Liverpool-sonen som har spelat för klubben hela sin karriär. Det går att hitta odds till 1,53 att han kommer finnas kvar på Merseyside när säsongen börjar, medan en flytt till Real går att hitta till ca 3,0 gånger insatsen.

Premier League startar den 14 augusti och så här spelas den första omgången:
Aston Villa-West Ham
Blackburn-Everton
Blackpool-Wigan
Bolton-Fulham
Chelsea-West Bromwich
Liverpool-Arsenal
Manchester United-Newcastle
Sunderland-Birmingham
Tottenham-Manchester City
Wolverhamton-Stoke

Premier League – spelschema för hela säsongen.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.