Uruguay-Ghana: Speltips inför kvartsfinalen

1 juli, 2010

Det här känns som en vidöppen historia mellan två lag som nog inte många hade trott skulle göra upp om en semifinalplats i VM. Lottningen har varit gynnsam för de här båda lagen som hamnade på samma fjärdedel som USA och Japan, vilket innebär att deras väg mot semifinal inte korsas av något av de etablerade storlagen.


Vi listar spelbolagens bästa VM-erbjudanden!


Ghana är hemmakontinentens sista hopp. Laget avgjorde i förlängningen mot USA och lär ha stort självförtroende om de skulle hamna i samma situation igen. Ghana saknar ett antal spelare i kvartsfinalen, bland annat målskytten från USA-matchen, Prince Boateng. Uruguay bygger mycket av sitt spel kring lagkapeten och storskytten Diego Forlan som till vardags lirar i Atletico Madrid. Forlan är en striker av absolut världsklass och nyckeln till framgång för sydamerikanerna i den här matchen.

URUGUAY-GHANA
Bäst odds just nu
1: 2,15 @ unibet (1200 kr i bonus till nya kunder)
X: 3,20 @ bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)
2: 4,15 @ bet24 (500 kr i bonus till nya kunder)

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Vårt speltips: Vi ser som sagt det här som en öppen match som egentligen kan sluta hur som helst. Därför ser vi ingen anledning att spela något annat än marknadens högsta odds, alltså tvåan som för närvarande står i 4,15 hos bet24.

Missa inte heller våra tankar kring kvartsfinalen mellan Brasilien och Holland.

Fredagens spelschema i VM
Brasilien-Holland, SVT 16.00
Uruguay-Ghana, TV4 20.30


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.