Speltips: Tottenham bortaslår Young Boys i CL-kvalet

17 augusti, 2010

Nu är det dags för den sista kvalomgången innan vi är framme i gruppspelet i årets upplaga av Champions League, den europeiska mästarcupen. Tottenham möter ikväll på bortaplan schweiziska Young Boys, en klassisk klubb där bland annat Robert Prytz lirat.

Vi tycker att Spurs var det bättre laget i Premier League-premiären mot Manchester City och ägde framför allt den första halvleken. Risken man tar i den här typen av matcher är att bortalaget bara är ute efter ett oavgjort resultat för att sedan kunna avgöra på hemmaplan. Vi tror dock att Tottenham är mycket intresserade av att göra mål på bortaplan och tänker därför ge engelsmännen vårt förtroende.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Harry Redknapp uttryckte på presskonferensen inför matchen sin respekt för dagens motståndare som i förra rundan slog ut turkiska Fenerbache. Samtidigt tror han på sitt lag och tycker att de bör ha en bra chans att vinna – och tänk, det tror vi med…

Matchen startar 20.45 och visas på Viasat Fotboll. Kvällens nordiska toppmöte Rosenborg-FC Köpenhamn kan du följa på kanalen tv6.

Alltså:
Young Boys-Tottenham Hotspur, 2
Odds: 1,71, insats 30 kr @ nordicbet

Bli kund hos Nordicbet och få 1000 kr i insättningbonus!


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Toffe augusti 17, 2010 kl. 20:43

3-0 efter 28 minuter…

Det ser med andra ord ganska mörkt ut för vårt speltips. Visserligen sen reducering i första halvlek av Tottenham – vi hoppas på forcering i andra 😉

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →