Speltips: Tottenham bortaslår Young Boys i CL-kvalet

Nu är det dags för den sista kvalomgången innan vi är framme i gruppspelet i årets upplaga av Champions League, den europeiska mästarcupen. Tottenham möter ikväll på bortaplan schweiziska Young Boys, en klassisk klubb där bland annat Robert Prytz lirat.

Vi tycker att Spurs var det bättre laget i Premier League-premiären mot Manchester City och ägde framför allt den första halvleken. Risken man tar i den här typen av matcher är att bortalaget bara är ute efter ett oavgjort resultat för att sedan kunna avgöra på hemmaplan. Vi tror dock att Tottenham är mycket intresserade av att göra mål på bortaplan och tänker därför ge engelsmännen vårt förtroende.

Harry Redknapp uttryckte på presskonferensen inför matchen sin respekt för dagens motståndare som i förra rundan slog ut turkiska Fenerbache. Samtidigt tror han på sitt lag och tycker att de bör ha en bra chans att vinna – och tänk, det tror vi med…

Matchen startar 20.45 och visas på Viasat Fotboll. Kvällens nordiska toppmöte Rosenborg-FC Köpenhamn kan du följa på kanalen tv6.

Alltså:
Young Boys-Tottenham Hotspur, 2
Odds: 1,71, insats 30 kr @ nordicbet

Bli kund hos Nordicbet och få 1000 kr i insättningbonus!


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Ett svar till ”Speltips: Tottenham bortaslår Young Boys i CL-kvalet”

  1. Profilbild för Toffe
    Toffe

    3-0 efter 28 minuter…

    Det ser med andra ord ganska mörkt ut för vårt speltips. Visserligen sen reducering i första halvlek av Tottenham – vi hoppas på forcering i andra 😉