Sverige-Skottland: Speltips och odds inför Zlatans comeback

10 augusti, 2010

Zlatan Ibrahimovic gör comeback i landslaget ikväll (onsdag) kl. 20.00 när Sverige möter Skottland på Råsunda. Zlatan kommer direkt från Barcelonas asienturné, en del i uppladdningen inför la Liga-säsongen som drar igång i slutet av månaden. I kväll byts dock storstjärnorna i Barca mot ett ungt och förhoppningsvis hungrigt svenskt landslag.

SVERIGE-SKOTTLAND
Bäst odds just nu
1: 2,20 @ Betsson
X: 3,75 @ Unibet
2: 5,25 @ Unibet


Bli kund hos Unibet – sätt in 500 kr och få 1100 kr att spela för!


Vårt speltips: Här finns flera varningens fingrar att höja. Jag förutsätter att de flesta av er håller på Sverige och att spela på sitt favoritlag ska man vara ytterst försiktig med. Dessutom är det här en träningsmatch och även om det finns flera ungtuppar i truppen som nog gärna vill visa upp sig för kapten Hamrén från sin bästa sida så går det aldrig att jämföra med en match av tävlingskaraktär. Vill du lira på matchen så föreslår vi att du håller ner insatsen, spelar på Sverige och hoppas att publiken på Råsunda och i tv-sofforna får se på lite fotbollsunderhållning. Eller ta en titt på Zlatan-spelen nedan!

Lyckas Zlatan tysta kritikerna i kväll?
Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Namnet på allas läppar inför matchen är ju givetvis Zlatan Ibrahimovic, vilket inte är det minsta konstigt. Efter att ha tackat nej till landslaget under period är han nu tillbaka – den här gången som lagkapten. Vi har letat fram ett antal Zlatan-spel som du kan krydda med inför kvällens genrep inför VM-kvalet mot Ungern den 3 september.

Gör Zlatan mål i matchen?
Ja: 2,35 @ bet365 (1000 kr i insättningbonus för nya kunder)

Gör Zlatan matchens första mål?
Ja: 5,00 @ bet365 (1000 kr i insättningsbonus för nya spelare)

Gör Zlatan två mål eller mer?
Ja: 8,00 @ bet365 (Bli kund och få 1000 kr i insättningsbonus)

Matchen startar som sagt kl. 20.00 och sänds i Sverige på TV8.

Läs mer om Zlatan:


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →