Vilka vinner Europa League? Här är oddsen!

27 augusti, 2010

Tidigare idag lottades gruppspelet i Europa League och nu finns oddsen på vilka som slutligen står som segrare tillgängliga. Favorit är Manchester City som just nu står i sju gånger pengarna. Liverpool (11,00) rankas som tvåa av spelbolagen följda av Juventus (13 gånger pengarna) och fjolårsmästarna Atletico Madrid som kan spelas till 17 gånger insatsen.

Annons:
Öppna ett konto med oss på bet365 och gör en kvalificerande insättning på 100 kr eller mer så kommer du att bli berättigad till en startbonus på 100% upp till maximalt 1.000 kr. Sätt in 1000 kr så får du 2000 att spela för!

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Klicka här för att ta del av erbjudandet!Vilka vinner Europa League? (Odds från Unibet)

Manchester City     7,00
Liverpool          11,00
Juventus           13,00
Atlético Madrid    17,00
Sevilla            17,00
Bayer Leverkusen   21,00
Porto              21,00
Villarreal         21,00
Borussia Dortmund  26,00

CSKA Moskva        26,00

Oddsen kommer från Unibet, som just nu ger nya kunder 600 kr i insättningsbonus. Sätt in 500 kr, så får du 1100 kr att spela för. Klicka här för att ta del av erbjudandet!


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →