Milan-Cesena: Zlatan debuterar för Milan

11 september, 2010

Efter många om och men är nu Zlatan tillbaka i Serie A, efter sin ettårssejour i Barcelona. Den nya klubbadressen är Milan och att döma av det intryck som Zlatan gav under landslagssamlingen så har äntligen funnit den harmoni som saknades under den sista tiden i Spanien.

Milan har de senaste åren fått stå i skuggan av det andra milanolaget, Inter, som skördat stora framgångar. Tanken är dock att Berlusconi i och med de sena värvningarna av Zlatan Ibrahimovic och Robinho en gång för alla ska ändra på detta. Och det har börjat bra; i premiären, innan landslagsuppehållet, vann Milan med hela 4-0 mot Lecce. Framöver väntar dock tuffare uppgifter för Zlatan och Milan, även om kvällens match mot Cecsena kanske inte kan räknas till dessa.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Senaste säsongen Zlatan gjorde i Serie A (då i Inter) så vann han skytteligan och det är med höga förväntningar och allas blickar riktade mot sig som han återvänder till Italien. I kväll är det alltså dags för debut i den rödsvarta dressen mot Cesena, ett lag med betyligt mindre stjärnglans. Faktum är att Zlatan har en högre årslön än alla spelarna i Cesena har tillsammans…

Matchen Cesena-Milan börjar kl. 20.45 och visas i Sverige av kanalen TV4 Sport.

CESENA-MILAN
Bäst odds just nu
1: 7,00 hos Bet365
X: 3,85 hos Nordicbet
2: 1.57 hos Expekt

Vårt speltips: Vi ser detta som en bombtvåa och kan inte se att Cecena ska kunna mäta sig med Milan. Vi vet att Zlatan är på riktigt gott spelhumör och tillsammans med lirare som Ronaldinho, finns risken/chansen att vi bjuds på en riktig show. Tvåan kan med fördel användas att bygga exempelvis en trippel kring, för er som gillar att lira kombinationsspel.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.