Söderling-Montanes: Odds inför åttondelsfinalen

6 september, 2010

Robin Söderling är nu framme i åttondelsfinal i US Open och ställs där emot spanjoren Albert Montanes –  och vår svenske världsfemma är skyhög favorit hos spelbolagen.

Robin leder de inbördes mötena med 2-0 och vann bland annat mot spanjoren just i US Open förra året. Det senaste mötet spelarna emellan var på Roland Garros i Paris tidigare i år där Robin som bekant tog sig ända fram till en final mot Rafa Nadal.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Montanes är ingen oäven spelare och har i år vunnit två titlar på touren, vilket faktiskt är fler än Robin lyckats med. Spanjoren, som är rankad som nummer 23 i världen, hade precis som Söderling en tuff inledning på turneringen och kunde först i femte set avgöra mot polacken Przysiezny (ja, det stavas så…). Därefter har resan dock varit betydligt behagligare för Montanes som inte tappat något mer set i turneringen.

Segraren i matchen möter med största sannolikhet Roger Federer i kvartsfinalen. Den toppseedade schweizaren blir en otroligt svårknäckt nöt, men vi vet sedan tidigare att han inte är helt omöjligt att rå på. Vi hoppas att det blir Robin som ställs inför uppgiften, men först måste som sagt Montanes besegras. Här är oddsen…

MONTANES-SÖDERLING
Bäst odds just nu
1: 8,00 hos Bet365
2: 1,08 hos Unibet

Söderling att vinna med 3 – 0  1,50
Söderling att vinna med 3 – 1  3,75
Söderling att vinna med 3 – 2  9,00
Montanes att vinna med 3 – 0  29,00
Montanes att vinna med 3 – 1  23,00
Montanes att vinna med 3 – 2  19,00

Oddsen på setspelen kommer från Bet365 som just nu ger alla nya kunder 1000 kr i insättningsbonus.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.